Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +263
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz
BobekRobek +44
Czacie to xD Goście zarabiający kilkanaście tysięcy z domu narzekają, że ktoś im każe wrócić do biura bo są nieefektywni i jest wielkie larum o problemy pierwszego świata i muzykę z YouTube. MAŁO MAŁO.
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że

Przejście gry to około 12-13h, z czego więcej się czyta niż walczy (w grze postacie nie mówią, wszystko trzeba czytać -dialogi, opisy itp.). NAPRAWDĘ DUŻO CZYTANIA. Niestety nie ma polskiej wersji, nawet amatorskiej, także można się kilku nowych słówek nauczyć. Historia mi się nawet podobała, niektórym będzie przeszkadzała liniowość gry. Do tego nie mamy stałej drużyny, tylko przed każdą akcją musimy za kasę wynająć najemników, a do odwiedzonych lokacji już nie możemy wrócić. Podobno większość minusów wyeliminowano w o wiele lepiej ocenianym następcy, czyli Shadowrun Dragonfall, w które na pewno kiedyś zagram.
Ocenaiam na 6+/10
#gry #steam #shadowrun #shadowrunreturns #rpg #cyberpunk
źródło: comment_jZKDek95yU4Tyl8thyypyCGAKXcwumD3.jpg
Pobierz@saw24: Zgadza się, grałem w obydwie i Returns można potraktować jako rozbudowany tutorial i wprowadzenie do świata Shadowrun a dopiero Dragonfall jako grę. Nie wiem jak najnowsza część (Hong Kong), ale widzę, że opinie mieszane.
@Raffael: o, to na pewno będę zadowlony,było na steam za 3 EUR Dragonfall, w sumie mogłem kupić, ale poczekam na następną promocję
@Raffael:
Dla mnie najgorsza część serii.