1. Na Nexus 5,(Android 6.0) tnie niemiłosiernie. 2. W momencie, gdy prawie cały się "rozzipował" na chwię podmienia się tło na jakiś szary wzorek. 3. Za ten natarczywy dialog powinieneś dostać ocenę 1 ( ͡°͜ʖ͡°) 4. Skoro templatki są "w budowie" to po co pokazywać ten button? 4a. Po co po wyłączeniu lockera wyświetlać dialog zachęcający do obejrzenia templatek skoro funkcjonalność jeszcze nie została
@janiepaniemaju: tnie się? :D naprawię to, na moim samsung galaxy s2 wszystko jest smooth, ale wiem co zrobić by się nie cięło, inną klasę dać do wyświetlania obrazków :D
2. Tła nie mam, potestuję na innych urządzeniach 3. :) 4. Templatki nie są już w budowie, tylko w markecie, htmla muszę tylko zrobić, bo tam jest offerwall 5. Jeśli wyłączasz, to raczej nie interesuje mnie, że ktoś nie chce ;) a
@janiepaniemaju: tą reklamę ograniczę, bo ona się powinna pojawić tylko na głównym ekranie i nigdzie indziej ;/ widocznie, słaby zapłon miała i pokazała się dalej, tak być nie powinno
3. Dialog jest konieczny, userzy nie chcą oceniać appek i przez to lecę w rankingu. Mam na innym koncie appki z 10 tysiącami ściągnięć bez dialogu i oceniło po 20 osób:| Liczba ocen rośnie, to zwiększa się rating.
@AntiPlay: 3. Ja rozumiem. Nie mam nic przeciwko takim dialogom. Ale za każdym cholernym razem? :) Przecież to jest tak irytujące, że w normalnej sytuacji od razu oceniłbym negatywnie :) Wątpię żebyś chciał żeby ludzie na złość Ci tak klikali.
@janiepaniemaju: mireczku, wrzucilem nowe wersje, jak google play się odświeży to zawołam ;) -hardware acceleration dodałem -garbage collector wymusiłem czyszczenie -dialog teraz raz na 20 unlocków wyskoczy, a nie za każdym razem ;)
Nie podoba mi się jeszcze jedna rzecz (⌐͡■͜ʖ͡■). W zachowaniu tejże aplikacji brakuje pewnego rodzaju "bezwładności", suwak poruszony silnym ruchem powinien sam się rozsunąć, zwłaszcza gdy liczy się każda chwila.
https://play.google.com/store/apps/details?id=zipper.minion.vampire.locker.funny.face
Taki sobie locker, grafika okularów dzięki uprzejmości mirka @TeflonDon ;) Drugi jeszcze Google Play akceptuje, ale może się pojawi w ciągu godziny ;)
1. Na Nexus 5,(Android 6.0) tnie niemiłosiernie.
2. W momencie, gdy prawie cały się "rozzipował" na chwię podmienia się tło na jakiś szary wzorek.
3. Za ten natarczywy dialog powinieneś dostać ocenę 1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4. Skoro templatki są "w budowie" to po co pokazywać ten button?
4a. Po co po wyłączeniu lockera wyświetlać dialog zachęcający do obejrzenia templatek skoro funkcjonalność jeszcze nie została
2. Tła nie mam, potestuję na innych urządzeniach
3. :)
4. Templatki nie są już w budowie, tylko w markecie, htmla muszę tylko zrobić, bo tam jest offerwall
5. Jeśli wyłączasz, to raczej nie interesuje mnie, że ktoś nie chce ;) a
ale nie wiem, możliwe, że całą klasę trzeba wymienić, bo teraz po prostu zmieniam tło ImageView
2. Rzuć okiem na załącznik.
3. Pominę milczeniem
5. Szczerze wątpię. Uważam, że zrazi to więcej osób niż zachęci.
W momencie wybrania instrukcji włączyła mi się duża reklama w kształcie przycisku - o mały włos a dałbym się nabrać, tak czy siak niefajne :)
3. Dialog jest konieczny, userzy nie chcą oceniać appek i przez to lecę w rankingu. Mam na innym koncie appki z 10 tysiącami ściągnięć bez dialogu i oceniło po 20 osób:| Liczba ocen rośnie, to zwiększa się rating.
4. To szare wiem
@AntiPlay:
3. Ja rozumiem. Nie mam nic przeciwko takim dialogom. Ale za każdym cholernym razem? :) Przecież to jest tak irytujące, że w normalnej sytuacji od razu oceniłbym negatywnie :) Wątpię żebyś chciał żeby ludzie na złość Ci tak klikali.
-hardware acceleration dodałem
-garbage collector wymusiłem czyszczenie
-dialog teraz raz na 20 unlocków wyskoczy, a nie za każdym razem ;)
jest, ale nie wiem czy nie będzie się cieło na nexusie ;) uważaj na reklamę :P
Nie podoba mi się jeszcze jedna rzecz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). W zachowaniu tejże aplikacji brakuje pewnego rodzaju "bezwładności", suwak poruszony silnym ruchem powinien sam się rozsunąć, zwłaszcza gdy liczy się każda chwila.
Obecnie wygląda to tak:
https://goo.gl/photos/jXsJZAxT1Xq1T2bj8
Trzeba wykonać pełen ruch - no go!
I jeszcze raz powtarzam! Następny zrób taki - http://because-recollection.com/cerrone :D