Wpis z mikrobloga

@AntiPlay:

1. Na Nexus 5,(Android 6.0) tnie niemiłosiernie.
2. W momencie, gdy prawie cały się "rozzipował" na chwię podmienia się tło na jakiś szary wzorek.
3. Za ten natarczywy dialog powinieneś dostać ocenę 1 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4. Skoro templatki są "w budowie" to po co pokazywać ten button?
4a. Po co po wyłączeniu lockera wyświetlać dialog zachęcający do obejrzenia templatek skoro funkcjonalność jeszcze nie została
@janiepaniemaju: tnie się? :D naprawię to, na moim samsung galaxy s2 wszystko jest smooth, ale wiem co zrobić by się nie cięło, inną klasę dać do wyświetlania obrazków :D

2. Tła nie mam, potestuję na innych urządzeniach
3. :)
4. Templatki nie są już w budowie, tylko w markecie, htmla muszę tylko zrobić, bo tam jest offerwall
5. Jeśli wyłączasz, to raczej nie interesuje mnie, że ktoś nie chce ;) a
@AntiPlay: Sprawdziłem na genymotion i tam zachowuje się lepiej. No nic, musiałbyś sobie obadać to cięcie.

2. Rzuć okiem na załącznik.
3. Pominę milczeniem
5. Szczerze wątpię. Uważam, że zrazi to więcej osób niż zachęci.

W momencie wybrania instrukcji włączyła mi się duża reklama w kształcie przycisku - o mały włos a dałbym się nabrać, tak czy siak niefajne :)
Pobierz j.....u - @AntiPlay: Sprawdziłem na genymotion i tam zachowuje się lepiej. No nic, mu...
źródło: comment_rql4ZSPHcgOwqMkcXTixw82ppa9MMMSE.jpg
@janiepaniemaju: tą reklamę ograniczę, bo ona się powinna pojawić tylko na głównym ekranie i nigdzie indziej ;/ widocznie, słaby zapłon miała i pokazała się dalej, tak być nie powinno

3. Dialog jest konieczny, userzy nie chcą oceniać appek i przez to lecę w rankingu. Mam na innym koncie appki z 10 tysiącami ściągnięć bez dialogu i oceniło po 20 osób:| Liczba ocen rośnie, to zwiększa się rating.

4. To szare wiem
Zipper Jeans Locker

@AntiPlay:
3. Ja rozumiem. Nie mam nic przeciwko takim dialogom. Ale za każdym cholernym razem? :) Przecież to jest tak irytujące, że w normalnej sytuacji od razu oceniłbym negatywnie :) Wątpię żebyś chciał żeby ludzie na złość Ci tak klikali.
@janiepaniemaju: mireczku, wrzucilem nowe wersje, jak google play się odświeży to zawołam ;)
-hardware acceleration dodałem
-garbage collector wymusiłem czyszczenie
-dialog teraz raz na 20 unlocków wyskoczy, a nie za każdym razem ;)
@AntiPlay: No, jest lepiej :)

Nie podoba mi się jeszcze jedna rzecz ( ͡ ͜ʖ ͡). W zachowaniu tejże aplikacji brakuje pewnego rodzaju "bezwładności", suwak poruszony silnym ruchem powinien sam się rozsunąć, zwłaszcza gdy liczy się każda chwila.

Obecnie wygląda to tak:
https://goo.gl/photos/jXsJZAxT1Xq1T2bj8
Trzeba wykonać pełen ruch - no go!

I jeszcze raz powtarzam! Następny zrób taki - http://because-recollection.com/cerrone :D