Wpis z mikrobloga

@BarteckR: No tak, ale mając bota mogę sobie pozwolić na grę ze stawką początkową równą chociażby jeden, wtedy dopiero kilkanaście razy musiałoby nie wejść. Jakbym w trakcie jednego dnia zarobił chociażby 50 centów to już uznałbym go za udany. Poza tym jak bot to tylko taki, aby nie stawiał wciąż na jeden kolor, tylko je zmieniał, wtedy szanse są jeszcze większe. Slidge edge, grosz do grosza i tak dalej. Nie
  • Odpowiedz
@Trustm3: @gotomp: Ciągi naprzemiennie wypadających kolorów są także bardzo częste. Były takie, że stawiając na przemian nie trafilibyście 15 razy pod rząd.

A więc chcąc zarobić 50 centów dziennie (co jest bezsensowne z uwagi na ryzyko i koszty pracy komputera) musiałbyś mieć prawie 350$. A jeśli nie trafisz 16 razy to tracisz wszystko. Warto ryzykować taką kasę dla śmiesznego zysku? A takie ciągi trafiają się co kilka godzin,
  • Odpowiedz
@BarteckR: To załóżmy, że po każdym dniu wypłacam skina o równowartości zarobionych coinsów. Nie wierzę, aby codziennie zdarzały się trainrolle z kolorami na przemian + zielone, w dodatku wylosowane odwrotnie niż postawiłby bot. A za jakiś czas doładowuję wszystko i gram po swojemu. Chociaż zresztą z moim szczęściem (ostatnio 8 razy pod rząd postawiłem odwrotnie niż wylosowane- grałem sam, bez bota) nie mówię, że w coś nie wierzę albo, że
  • Odpowiedz
@BarteckR: Straciłem 16k zrobione z sześciu i faktycznie dobrze się bawiłem. Ale gdybym wypłacił wczoraj te 16 euro to skin o tej wartości byłby w moim eq. Jednak liczyłem właśnie na Bóg wie ile i straciłem na tym- następnym razem będę mądrzejszy. Bez przesady, nie jestem niepoprawnym wizjonerem i zdaję sobie sprawę z tych wszystkich rzeczy. Wiem też, że żadna metoda nie jest idealna, ale za pomocą pewnych decyzji/narzędzi można
  • Odpowiedz
@Trustm3: // CONFIG ////////////////
var initialBetAmount = 1;
var mode = 'martingale'; // can be 'martingale' or 'anti-martingale' (WAT? https://en.wikipedia.org/wiki/Martingale_(betting_system) )
var betColor = 'red'; // can be 'red' or 'black'
//////////////////////////

function tick(){var a=getStatus();if(a!==lastStatus&&"unknown"!==a){switch(a){case"waiting":bet();break;case"rolled":rolled()}lastStatus=a,printInfo()}}function checkBalance(){return getBalance()-1}function getColor(a){return 0==a?"green":a>=1&&7>=a?"red":"black"}function wonLastRoll(){return lastBetColor?lastRollColor===lastBetColor:null}var currentBetAmount=initialBetAmount,currentRollNumber=1,lastStatus,lastBetColor,lastRollColor,$balance=$("#balance"),$betAmountInput=$("#betamount"),$statusBar=$(".progress #banner"),$redButton=$("#panel1-7 .betButton"),$blackButton=$("#panel8-14 .betButton"),refreshIntervalId=setInterval(tick,500);
  • Odpowiedz