Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Methagen:
za to co ma dziś i tak go nie szanuje, a z:
"Filantrop "wszyscy podziwiaja popka, gratuluja i szanuja"
to już po bandzie.
Taki lajf. tylko disco polo!
  • Odpowiedz
@Mleko: Od jakiegoś czasu widze, że ludzie słuchający rocka, metalu i innych ciężkich brzmień czują się jak nadludzie, i każdy rapowy kawałek traktują jak muzyke dla patologii... ale to świadczy tylko o płytkim guście muzycznym i intelektualnym, sam słucham prawie każdego gatunku muzyki więc mnie to nie boli ale jakoś hejtu w drugą stronę nie dostrzegłem jeszcze ( a przynajmniej nie tak notorycznie). Nie kieruje tego do Ciebie tylko tak
  • Odpowiedz
@stalowydamian: nie słucham rocka, metalu itp. choć mam szacunek i lubię posłuchać klasyków tego gatunków. Hip Hopu też nie słucham ale lubię posłuchać sobie Łony, O.S.T.R.ego, Kalibra 44 itp. i to jest dla mnie fajny hip hop, czy rap, a nie popki, słonie i soboty gdzie każda zwrotka musi zawierać 10 k---w i 3 j-----a. Mam nadzieję że wiesz co mam na myśli.
  • Odpowiedz
@Iwan_Grozny: mnie po prostu drażni generalizowanie w Polsce, ze kuce to brudasy, a słuchacze rapu idioci. Takie szufladkowanie to jakaś nasza narodowa cecha jak narzekanie. Przepraszam ale ja tego nie kupuje.
  • Odpowiedz