Wpis z mikrobloga

[ #csharp #dotnet #programowanie #maavfeed ]

Gulp, Sass and BrowserSync in practice

What's New in C# 6
Understand the complexity and maintainability of your code using Code Metrics in Visual Studio – Depth of Inheritance
WPF – How To Load XAML Files Asynchronously In .NET
Regular Expression Options

Archiwum:
Piotr Zieliński - PRAWIDŁOWE ZWALNIANIE ZASOBÓW
Jon Skeet - NASTY GENERICS RESTRICTIONS

Wprowadzam ten dział, bo uznałem, że powstało wiele postów, zanim nawet zacząłem przygodę z programowaniem, których nie miałem nigdy okazji przejrzeć i bez odpowiedniej motywacji sam bym ich przecież nie sprawdził.
Wybrałem na razie Piotra Zielińskiego, który jest wg mnie najbardziej merytorycznym polskim blogerem oraz Jona Skeeta, bo lubię jego różne dziwne próby zabawy z kodem i naginaniem języka do granic możliwości.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maav:

Wybrałem na razie Piotra Zielińskiego, który jest wg mnie najbardziej merytorycznym polskim blogerem

Aniserowicz, albo Gutek mogli by się obrazić :D
  • Odpowiedz
@Maav: chwile z Gutkiem gadałem po jakimś wykładzie, to mówił, że już na to czasu mu brakuje. Ale zrobił świetną robotę ze stroną, która ma linki do wszystkich ciekawych blogów ;)
  • Odpowiedz
@meetom: Hahah. Nie był oznaczony jako przeczytany. Artykuły o C# 6.0 czytam bardzo często, żeby sobie utrwalić i trochę popatrzeć chociaż, bo w pracy nie mam możliwości wykorzystać :(
  • Odpowiedz
@Maav: Ja ostatnio przez pól roku w pracy korzystałem z .NET 4.5 i c# 6.0. A potem nagle przejście do 3.5 i braku możliwości 6.0 :( Ile ja razy wywaliłem kompilację na build serwerze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz