Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +215
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +31
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Ostatnio na wykopie pojawiła się fala spoilerów ostatnich #starwars . Mówimy tu o celowym spoilowaniu w tagach niezwiązanych z Gwiezdnymi Wojnami. Jako że wykop to Wy (no i @m__b ( ͡º ͜ʖ͡º) ) to chcielibyśmy Was zapytać co robić z tymi wpisami i czy nie naruszają punktu 5.3.b regulaminu „Treści tworzone przez Użytkownika w szczególności nie mogą zawierać: wypowiedzi naruszających zasady dobrego wychowania i netykiety„
Zapraszamy do głosowania w komentarzach.
Niech moc będzie z Wami.
#moderacja #wykop #moderacjacontent
skąd ta rażąca niesprawiedliwość społeczna? dlaczego sypią się permy za kosmonaute i przeklejkę o pomieszczeniu z maszynami liczącymi jak wcześniej można było dostać max. rok?
Komentarz usunięty przez autora
@Moderacja: Za każde złośliwe spoilerowanie w innych tagach, niż serialowych/filmowych, według mnie powinno się banować + usuwać wpisy.
źródło: comment_EUtQxYHGUcafLj4H4qaprcc462VfW2ip.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora