Aktywne Wpisy
Habebok +44
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +401
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Ostatnio na wykopie pojawiła się fala spoilerów ostatnich #starwars . Mówimy tu o celowym spoilowaniu w tagach niezwiązanych z Gwiezdnymi Wojnami. Jako że wykop to Wy (no i @m__b ( ͡º ͜ʖ͡º) ) to chcielibyśmy Was zapytać co robić z tymi wpisami i czy nie naruszają punktu 5.3.b regulaminu „Treści tworzone przez Użytkownika w szczególności nie mogą zawierać: wypowiedzi naruszających zasady dobrego wychowania i netykiety„
Zapraszamy do głosowania w komentarzach.
Niech moc będzie z Wami.
#moderacja #wykop #moderacjacontent