Aktywne Wpisy

mirko_anonim +30
✨️ Dlaczego nie mamy dzieci? Refleksje 39-latka Ⓘ
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny
Dlaczego nie macie dzieci? I wiem że tu wiele osób nie ma z kim bo jest samotna ale ludzie którzy są w związkach, czy zadaliście sobie to pytanie? Czy mieliście kiedyś etap że chcieliście dzieci?
Skończyłem 39 lat i nawet jakbym zamienił moją 33 letnią kobietę na 25-29 letnia to na dzieci się nie zdecyduje już chyba, nie chodzi tu o pieniądze, choć nie jestem zamożny

olito +10
Niespełna 3 letnie opony wielosezonowe Vredestein Quatrac PRO. Odpadają lamele po całym obwodzie i szerokości. Tak ma być? Nalatane jakieś 40kkm. #motoryzacja #opony
źródło: temp_file6054963607098590251
Pobierz

Aby jak najwięcej ludzi zobaczyło jak Elon Musk zbawia świat, daj plusa i wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Link do stremu na Youtube, i nie tylko znajdziesz w znalezisku.
http://www.wykop.pl/link/2920131/stream-youtube-start-i-ladowanie-rakiety-falcon-9-v1-2-21-12-15-02-29/
Jeśli chcesz się zapisać do spamlisty, zrób to pod tym linkiem:
http://mirkolisty.pvu.pl/list/zsL5VMNhfRGKEPxD
Wypisać też się chyba tam możesz, jeśli nie - daj znać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam
źródło: comment_SMWfPSNUjSM65KDgQgf3pcoTDE9hRFCx.jpg
PobierzDzięki. Informuj za każdym razem ;)
@Bialy88: Wyobraź sobie, że przeczytałem. Lądowania może próbowali, ale nigdy na lądzie i jeszcze nigdy się nie udało.
1977 "There is no reason anyone would want a computer in their home." Ken Olson, president, chairman and founder of Digital Equipment Corp.
1992 "Windows NT addresses 2 Gigabytes of RAM which is more than any application will ever need". Microsoft on the development of Windows NT
Zadałem pytanie, co zrobisz z tym, że spadnie cena wynoszenia towarów na orbitę?
W jaki sposób to, że rakieta wylądowała, zmieni twoje postrzeganie świata?
A lądowanie na Marsie zmieni? To jak ty ten świat postrzegasz?
Kolonizacja marsa nie wpłynie na twoje życie, chyba że cię stać żeby tam polecieć. To, że garstka ludzi będzie