Aktywne Wpisy

dziobnij2 +54
Dzisiaj urodziny ma prawdziwy truecel @kamil150794 Kończy 30 lat, dlatego chciałbym go uroczyście powitać na tagu #przegrywpo30tce Chłopak od zawsze na rencie, nie uczy się, nigdy nie pracował (100% #neet) od dzieciństwa wyśmiewany i wykluczony z powodu zdeformowanej twarzy. Samotny, własna rodzina nie zaprosiła go na wesele, koledzy ze wsi zaprosili wszystkich na wesele, tylko nie jego, lekarka wpisała mu w dokumentację ciężkie upośledzenie umysłowe, tylko
źródło: Opera Zrzut ekranu_2024-07-15_003855_wykop.pl
Pobierz
Koziom +9

Aby jak najwięcej ludzi zobaczyło jak Elon Musk zbawia świat, daj plusa i wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Link do stremu na Youtube, i nie tylko znajdziesz w znalezisku.
http://www.wykop.pl/link/2920131/stream-youtube-start-i-ladowanie-rakiety-falcon-9-v1-2-21-12-15-02-29/
Jeśli chcesz się zapisać do spamlisty, zrób to pod tym linkiem:
http://mirkolisty.pvu.pl/list/zsL5VMNhfRGKEPxD
Wypisać też się chyba tam możesz, jeśli nie - daj znać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam
źródło: comment_SMWfPSNUjSM65KDgQgf3pcoTDE9hRFCx.jpg
PobierzCo, wstajesz rano i "ja #!$%@?ę, dzisiaj znowu wysyłam XXX na orbitę, gdyby to było tańsze to mógłbym robić to częściej, a tak to lipa".
Nie zauważacie że spuszczacie się nad czymś, co nie jest przełomem, jak tu się wieszczy.
Ciekawy jestem co pan
Gdyby ta cena była 10 razy większa, niż teraz, nie miałbyś GPS, telewizji satelitarnej, zdjęć satelitarnych, ani prognozy pogody o 19:55 na TVP1!
Kolonizacja ameryki zmieniła dużo, bo nastąpił przepływ towarów, był łatwo dostępny niemal dla każdego śmiertelnika, i dużo tam ludzi wyjechało- przymusowo lub nie. To, że kilka osób będzie na marsie nie zmieni twojego życia. Mam wrażenie że wyobrażasz sobie to tak, że będą tam w skafandrach kilofami #!$%@?ć
Kolonizacja innych planet to kwestia czasu, i też by do niej doszło, nawet gdyby Musk się nigdy nie urodził. Do tej pory programy kosmiczne radziły sobie bez Muska.
@smyl: Założę się że Musk nie wyśle na Marsa miliona osób. A zmiany
@Bialy88: Jak będzie zagrożony to już będzie za późno.
No tak, w tym samym momencie w Ziemię i Marsa uderzy asteroida albo w tym samym momencie ktoś wyślę atomówki w Ziemię i Marsa.
źródło: comment_keDfeokLjZRX1FQrGGQo3tbDVLaKdl5r.jpg
Pobierz"Kolonizacja innych planet to kwestia czasu, i też by do niej doszło, nawet gdyby Musk się nigdy nie urodził" To jest marksistowska "konieczność historyczna", ostatni załogowy lot na Księżyc odbył się w 1972 roku, w tym momencie
Jednak powtarzam- to konkretne lądowanie nie jest przełomem. Nie zmienia chęci i celów, oraz kierunków podboju kosmosu, bo o lotach w kosmos marzyliśmy od dawna. O kolonizacji innych planet też się otwarcie pisało, od lat nawet się typuje planety zdatne do zamieszkania i ich poszukuje.
To,