Wpis z mikrobloga

@michaml9995: TV Republika = płaszczenie się przed kaczyńskim... Bawi mnie zawsze jak fanatycy tłumaczą "co tak na prawdę miał na myśli ich idol". Tak samo było z korwinem i tłumaczeniem każdego jego debilizmu jaki walnął. tak samo teraz wszyscy starają się wytłumaczyć że kaczyniak tak na prawde nie chciał nikogo obrazić... A co zrobił w niedzielę? Tez nie obraził większości Polaków?
  • Odpowiedz
@blubi_su: Czy ty zamiast pisać, co sądzisz o TV republika możesz to po prostu obejrzeć? rozumiem że to boli że się sypie wasza propaganda swetru i PO. Widać jak kwiczą świnki oderwane od koryta.
  • Odpowiedz
@michaml9995: Jak na razie sądząc po ostatnich sondażach to jedyne co się sypnęło to zaufanie do pisu, nie mówiąc już o całkowitej 100% stracie autorytetu kota prezesa znaczy się dudusia. A ja tego dziada nie zamierzam oglądać i jego sapania.
  • Odpowiedz
@blubi_su: Korwina się nie czepiaj, bo on ma specyficzny tok myślenia i normalnemu człowiekowi załapać co ma na myśli. Kaczyński w tym wymiarze jest jego przeciwieństwem, dlatego PiS kiedyś rządziło, a partie Korwina nigdy.
  • Odpowiedz
@blubi_su: No widzisz, czyli standard u nowoczesnej, twarde zdanie które nawet nie wysłucha drugiej strony, ale wy to jest jesteście inteligenti i oświeceni i tacy świeccy gardzący kaczafim i katolibanem xD Człowiek inteligenty umie wysłuchać drugiej strony. Widać że farbowani jesteście, smutne to.
  • Odpowiedz
@michaml9995: Umiem słuchać, ale nie kaczyńskiego, tej pierwszej kaczki też nie dało się słuchać jak charczał. Tego dziada tym bardziej, odrzuca mnie jego maniera. I niezależnie od tego co ten pokurcz z siebie wyrzuca, nie zmieni to faktu że publicznie obraził miliony Polaków. Bo domyślam się że dupek raczej nikogo teraz nie przeprosił.
  • Odpowiedz
@blubi_su: ale przecież wprost powiedział, że zdrajcy powinni się czuć jak ludzie gorszego sortu. I Ci co z tymi karteczkami robią zdjęcia się do tego samo przyznają, ale w TV Ci wypiorą łeb i później jedno z drugim lata jak postrzelone.
  • Odpowiedz
@michaml9995: Nie rozumiesz, problemem nie sprowadza się do tego akapitu, a do faktu że wyraża on światopogląd JK tzn. ktokolwiek ma inne zdanie niż ja zostanie u-----y błotem aż po mamucie geny jego przodków.

Ludzie to słyszą, nie są tacy głupi.

Gx
  • Odpowiedz
@michaml9995: Wytłumacz mi Ty lepszy sorcie, czy jeśli Kaczyński obrazi sobie dla przykładu dzieci, to też nie będzie powodu aby się na niego obrażać, bo przecież nas to nie dotyczy? Pomyślałeś, że niektórym chodzi o to, że obrażanie kogokolwiek jest niedopuszczalne?

A może skomentujesz wcześniejsze słowa o 56 i 68 roku? Ten pierdziel ma w głowie wojnę i przeciwników politycznych traktuje jak wrogów - to jest największy problem z nim.
  • Odpowiedz
@wrrior: Solidaryzować się z Charlie ebdo. Czym dla ciebie jest solidaryzowanie się? Napisanie [*] w komentarzu, złożenie kondolencji? Dla mnie nie ma pojęcia jak solidarność w tym wypadku, dlaczego? Ponieważ cały ten zamach na redakcje jest na własne życzenie obywateli którzy wybrali rząd odpowiadający za ściągniecie osób winnych do ich kraju z dalekiego wschodu. Trzeba z tego przypadku wyciągnąć wnioski i nie popełniać raz już popełnionych błędów.

To jest
  • Odpowiedz