Wpis z mikrobloga

@michaml9995: TV Republika = płaszczenie się przed kaczyńskim... Bawi mnie zawsze jak fanatycy tłumaczą "co tak na prawdę miał na myśli ich idol". Tak samo było z korwinem i tłumaczeniem każdego jego debilizmu jaki walnął. tak samo teraz wszyscy starają się wytłumaczyć że kaczyniak tak na prawde nie chciał nikogo obrazić... A co zrobił w niedzielę? Tez nie obraził większości Polaków?
@blubi_su: Korwina się nie czepiaj, bo on ma specyficzny tok myślenia i normalnemu człowiekowi załapać co ma na myśli. Kaczyński w tym wymiarze jest jego przeciwieństwem, dlatego PiS kiedyś rządziło, a partie Korwina nigdy.
@michaml9995: Umiem słuchać, ale nie kaczyńskiego, tej pierwszej kaczki też nie dało się słuchać jak charczał. Tego dziada tym bardziej, odrzuca mnie jego maniera. I niezależnie od tego co ten pokurcz z siebie wyrzuca, nie zmieni to faktu że publicznie obraził miliony Polaków. Bo domyślam się że dupek raczej nikogo teraz nie przeprosił.
@michaml9995:

To jest ten nawyk donoszenia na Polskę za granicę. W Polsce jest taka fatalna tradycja zdrady narodowej.

~J. Kaczyński

No to teraz spójrzmy na to ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PiS: Polska demokracja gorsza niż w Botswanie
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/pis-polska-demokracja-gorsza-niz-w-botswanie,175890.html

PiS skarży się na Tuska do Europejskiej Rzecznik Spraw Obywatelskich za rzekome zaangażowanie w kampanię wyborczą
http://natemat.pl/144577,pis-skarzy-sie-na-tuska-do-europejskiej-rzecznik-spraw-obywatelskich-bardziej-szkodza-jednak-wizerunkowi-polski-niz-szefowi-re

PiS skarży się Komisji Europejskiej na PO za spot na 10-lecie Polski
@michaml9995: Wytłumacz mi Ty lepszy sorcie, czy jeśli Kaczyński obrazi sobie dla przykładu dzieci, to też nie będzie powodu aby się na niego obrażać, bo przecież nas to nie dotyczy? Pomyślałeś, że niektórym chodzi o to, że obrażanie kogokolwiek jest niedopuszczalne?

A może skomentujesz wcześniejsze słowa o 56 i 68 roku? Ten pierdziel ma w głowie wojnę i przeciwników politycznych traktuje jak wrogów - to jest największy problem z nim.
@kropek00:
Co do wyborów samorządowych, mieliśmy przypadki gdzie ludzie głosowali na swojego kandydata o on o dziwo otrzymywał 0 głosów, przypadek? Wglądu do kart nie ma bo nie. Demokracja jak się patrzy

PiS skarży się Komisji Europejskiej na PO za spot na 10-lecie Polski w UE
http://gazetaostrowska.pl/pis-skarzy-platforme-do-ue/

przewodniczącego Komisji Europejskiej europoseł PiS twierdzi, że szef rządu i jego partia złamały w ten sposób unijny zakaz wykorzystywania środków unijnych na cele partyjne.
@michaml9995:

Gdzie pisze że jestem lepszym sortem hm?

A jesteś gorszym sortem? Nie? To logicznie rzecz biorąc nie znam innej alternatywy.

Pisze tylko do tych którzy dumnie uważają się za gorszy sort(trochę to zabawne że się jest dumnym z bycia gorszym lol).

A słyszałeś kiedyś takie słowo solidarność? To może słyszałeś też słowo: solidaryzować się? Słyszałeś jak ludzie solidaryzowali się np. z redakcją Charlie Hebdo? Tu nie trzeba dużo finezji.

Chciałbym
@wrrior: Solidaryzować się z Charlie ebdo. Czym dla ciebie jest solidaryzowanie się? Napisanie [*] w komentarzu, złożenie kondolencji? Dla mnie nie ma pojęcia jak solidarność w tym wypadku, dlaczego? Ponieważ cały ten zamach na redakcje jest na własne życzenie obywateli którzy wybrali rząd odpowiadający za ściągniecie osób winnych do ich kraju z dalekiego wschodu. Trzeba z tego przypadku wyciągnąć wnioski i nie popełniać raz już popełnionych błędów.

To jest też ten
@michaml9995: ty ale nie ważne, ze zasadnie bądź nie. Ja słyszałem u prezesa donosiciel za granicą = gorszy sort. Co robił PiS wiele razy (PO też)? Donosił za granicą. To nie rób pan #!$%@? z logiki jak prezes i przyznaj, że sobie #!$%@?ł tak samo jak i swoim przeciwnikom. Zabawne, że taki, raczej inteligenty i dobry mówca, potrafi sobie tak w stopę strzelić. Dobry dziennikarz powinien o to zapytać, ale przecież