Wpis z mikrobloga

@PawEHO: ile ja w----u przez tą grę zaliczyłem ( ͡° ʖ̯ ͡°) jak easy to efekt bulletspongeowi przeciwnicy, jak master to wszystko zabija na strzał. Pod koniec to się zastanawiałem czy noszenie armora cokolwiek daje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PawEHO: Polecam mod Lost Alpha. Można sobie z neta ściągnąć ze spolszczeniem, a jest zintegrowany z grą więc nie trzeba mieć oryginału. Sporo zmienia w mapach, dodaje nowe, i nie razi w oczy grafiką jak na tym obrazku.
  • Odpowiedz
@PawEHO: Wiesz, Lost Alpha to jest S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla w wersji alpha z podrasowaną grafiką. W finalnej wersji gry dosyć ją okroili, i to moderzy chcieli naprawić, w czym pomagali im sami twórcy. Jak dla mnie Lost Alpha to dobry sposób, żeby bezboleśnie powrócić do Zony, w dodatku z ograniczonym poczuciem Deja Vu bo dali nowe misje i tereny. Ale co kto lubi. Rozumiem też że klimat oryginalnej wersji swoje
  • Odpowiedz
@HuItaj: wymieniłbyś mody które warto zainstalować gdybym chciał przejść cień czarnobyla jeszcze raz (któregoś pięknego dnia)..znaleźć to sobie znajdę ale chociaż wymień jakiś sensowny zestaw. (to się normalnie instaluje czy trzeba jakieś cuda wyprawiać?)
  • Odpowiedz
@Asterling: No jazda jest okropna, ale na szczęście jest tylko jedna misja gdzie trzeba przejechać nie zbyt długi odcinek, a później nie trzeba go używać. Za alphą przemawia głównie grafika i nowe tereny. Wiadomo, że to nie jest jakieś cudo ale różnica jest. Zwłaszcza dla mnie bo Cienia Czarnobyla nie mógłbym przechodzić piętnasty raz bo wszystko znam na pamięć. A tak to ciągle coś odkrywam. Ostatnio znalazłem na przykład tunel
S.....5 - @Asterling: No jazda jest okropna, ale na szczęście jest tylko jedna misja ...

źródło: comment_pubktgK64SXCgdkYFTtDkVh2lmojWuCj.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@agablazej: Nie pamiętam, jest gdzieś instrukcja. Wymaga to chyba pobrania jakiegoś patcha. Ale skoro ja dałem radę, to Ty, przyjacielu, poradzisz sobie na pewno. Zestaw? Ten mod jest chyba m. in. kompilacją kilku innych.
  • Odpowiedz