Wpis z mikrobloga

mi to wyglada jakby ona sie chciala powyglupiac a on niekoniecznie, ale ona go przerwaca na siebie w zartach. Tak czy inaczej intuicja podpowiada mi ze to nie on jej zrobil krzywde, za bardzo sie o nia troszczy, przytrzymuje, probuje zalozyc kurtke, odprowadza kawalek tylko po to zeby zaraz ja zabic?
  • Odpowiedz
@mrbungle: na fb się nadal dzieje:

"To mój ostatni post. Kto chce proszę na priv, sama przerobiłam film z katowania i było wyraźnie widać że w dwóch miejscach leżą osoby i je ktoś bił, były tam trzy cztery osoby trzecie:( z pewnych przyczyn muszę się wycofać...na filmie z katowania, Adam dostał łomot z lewej strony a Ewę wydaje mi się że nikt nie bił tylko związał. Bo dwie osoby nad
  • Odpowiedz
@jukees: widzialem, ja juz nawet nie komentuje tych rzeczy, troche przykry widok co te spolecznosciowki robia z ludzmi. Wolalem jednak czasy, gdy dostep do internetu byl ograniczony :)
  • Odpowiedz
@jukees: jako dziecko, z nudow zawsze "ogladalem" sobie obrazki w betonowej posadzce kosciola. Karyna dostala info ze jest filmik, rutek mowi ze katuja, to tak dlugo patrzyla az zobaczyla. Ktos tam juz pisal - sila sugestii. Jak masz 4 migajace piksele, to w interpretacji ogranicza cie juz tylko wyobraznia.
  • Odpowiedz