Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +55
#turboobrazki Tomasz Matusiak / Mariusz Fronia
Czerwona, przysiółek wsi Gronowice w województwie opolskim.
Czerwona założona została w 1791 roku przez ministra Śląska i Prus Południowych grafa Karla Georga Heinricha von Hoym w ramach kolonizacji fryderycjańskiej, akcji osadniczej prowadzonej przez króla Fryderyka II na wschodnich terenach Prus.
Początkowo
Czerwona, przysiółek wsi Gronowice w województwie opolskim.
Czerwona założona została w 1791 roku przez ministra Śląska i Prus Południowych grafa Karla Georga Heinricha von Hoym w ramach kolonizacji fryderycjańskiej, akcji osadniczej prowadzonej przez króla Fryderyka II na wschodnich terenach Prus.
Początkowo
źródło: 1000007776
Pobierz
dyskoteka +57
#play #upc
Jestem abonentem UPC (obecnie, hatfu, play) odkąd ten dostawca istnieje (wcześniej Chello). Pod względem jakości łącza UPC to zawsze był nadinternet. Jedyny dostawca, który był w stanie zrównać się pingami i stabilnością z Gdańskim Limesem z NASK. Przez te wszystkie lata nie miałem praktycznie żadnych problemów z winy UPC, poza kilkoma chwilowymi przerwami w dostawie neta, które występowały średnio raz na 3 lata. Jak tylko coś
Jestem abonentem UPC (obecnie, hatfu, play) odkąd ten dostawca istnieje (wcześniej Chello). Pod względem jakości łącza UPC to zawsze był nadinternet. Jedyny dostawca, który był w stanie zrównać się pingami i stabilnością z Gdańskim Limesem z NASK. Przez te wszystkie lata nie miałem praktycznie żadnych problemów z winy UPC, poza kilkoma chwilowymi przerwami w dostawie neta, które występowały średnio raz na 3 lata. Jak tylko coś

Od dłuższego czasu biegam profesionalnie (Zawody w sql, jakieś tam większe imprezy dla biegaczy i osiągam wysokie miejsca ^^) i niestety moje Maxy 90 [ Tak najtańszy model ( ͡° ʖ̯ ͡°) ] się trochę rozlatują, więc kieruje do was mireczki które się trochę znają jaki model Maxów kupić by zwiększyć swoje osiągi w lesie? BTW ostatnio robi się zimno i powolutku dresy i bluza nie będą dawały rady w takich warunkach, co kupić do biegania w niższych temperaturach?
#bieganie #sport #mikrokoksy #modameska #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: comment_x5BYkjSLLe2aAjQghWT4m9SEF2himBPz.jpg
Pobierzźródło: comment_319rAP7rghIMHQN509PDhi2TKmBYwEOE.jpg
Pobierz@Geres: prosze o jakikolwiek link, tabele wynikow, zdjecia, cokolwiek dotyczace maratonu dla mlodziezy.
Chcialbym zerknac jakie to tam czasy wykrecaja.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Maraton dla mlodziezy - jeden - link - ladnie prosze :)
Jesli chcesz mi pokazac, ze jednak ty jestes madrzejszy i masz racje, a ja jestem stary glupi pierdziel.
Wrzuc no linka, do maratonu dla mlodziezy organizowanego w Polsce.
Jeden link wystarczy :)
Komentarz usunięty przez autora