Aktywne Wpisy

klocus +110
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows

źródło: zielony pasek
Pobierz
I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Jestem abonentem UPC (obecnie, hatfu, play) odkąd ten dostawca istnieje (wcześniej Chello). Pod względem jakości łącza UPC to zawsze był nadinternet. Jedyny dostawca, który był w stanie zrównać się pingami i stabilnością z Gdańskim Limesem z NASK. Przez te wszystkie lata nie miałem praktycznie żadnych problemów z winy UPC, poza kilkoma chwilowymi przerwami w dostawie neta, które występowały średnio raz na 3 lata. Jak tylko coś się działo, to utrzymaniowcy sprawnie ogarniali i przełączali ruch, żeby u klienta był jak najmniejszy impact. Niestety odkąd ten p--------y Play - firma P4, która niszczy wszystko czego się dotknie - przejęła UPC, to jest awaria za awarią, a stabilność tego łącza to jest jakiś p--------y żart. Pierwszy raz w życiu, z uśmiechem na twarzy napiszę obszerne pismo do UOKiK, z załączeniem logów i wykresów z Pingplottera, ze wskazaniem na ich p--------e węzły aorta.net i całą resztę ich obsranej infrastruktury, której nie potrafią utrzymać, bo pewnie pozwalniali wszystkich ogarniętych ludzi z UPC, którzy się tym zajmowali i na ich miejsce zatrudnili randomowych ludzi z ulicy, którzy powiedzieli, że kiedyś konfigurowali router u kolegi i 4000 brutto na b2b im wystarczy. Jeśli ktoś by się chciał przyłączyć do skargi, lub chciałby dorzucić swoje materiały to zapraszam.
Chyba czas się ewakuować :D
Niestety u mnie jedynie Netia jest na światłowodzie ;/
Nigdy nigdy nigdy internetu od Play czytaj UPC.
Najgorzej, że tych wszystkich fajnych dostawców wchłaniają większe firmy i jak za dotknięciem gównianego Midasa - miałem 6 lat Logotus i chyba była jedną godzinna awaria. PRZEZ 6 LAT! A teraz jest Netia, bo ich wchłonęła. Nie dość, że drożej, to wolniejszy net, to jeszcze o takiej stabilności można marzyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Orange, Netia, Vectra, Play ;/ to jest jakiś koszmar :)
Sprawdziłem też jak wyciąga 5G z Plus na telefonie z 5G - 26mbs -_- to jest żart
Głównym problemem u mnie był ich g---o dekoder
Był UPC - to może 2 razy w roku miałem informację, że nie ma internetu bo coś się wydarzyło.
Aktualnie? No j---a to są, codziennie mam info, że rozłączyło neta xD.
Dodam, że Warszawa Wola przy metrze, więc tym bardziej nie powinno być problemów.