Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +589
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +7

Jestem abonentem UPC (obecnie, hatfu, play) odkąd ten dostawca istnieje (wcześniej Chello). Pod względem jakości łącza UPC to zawsze był nadinternet. Jedyny dostawca, który był w stanie zrównać się pingami i stabilnością z Gdańskim Limesem z NASK. Przez te wszystkie lata nie miałem praktycznie żadnych problemów z winy UPC, poza kilkoma chwilowymi przerwami w dostawie neta, które występowały średnio raz na 3 lata. Jak tylko coś się działo, to utrzymaniowcy sprawnie ogarniali i przełączali ruch, żeby u klienta był jak najmniejszy impact. Niestety odkąd ten p--------y Play - firma P4, która niszczy wszystko czego się dotknie - przejęła UPC, to jest awaria za awarią, a stabilność tego łącza to jest jakiś p--------y żart. Pierwszy raz w życiu, z uśmiechem na twarzy napiszę obszerne pismo do UOKiK, z załączeniem logów i wykresów z Pingplottera, ze wskazaniem na ich p--------e węzły aorta.net i całą resztę ich obsranej infrastruktury, której nie potrafią utrzymać, bo pewnie pozwalniali wszystkich ogarniętych ludzi z UPC, którzy się tym zajmowali i na ich miejsce zatrudnili randomowych ludzi z ulicy, którzy powiedzieli, że kiedyś konfigurowali router u kolegi i 4000 brutto na b2b im wystarczy. Jeśli ktoś by się chciał przyłączyć do skargi, lub chciałby dorzucić swoje materiały to zapraszam.
Chyba czas się ewakuować :D
Niestety u mnie jedynie Netia jest na światłowodzie ;/
Najgorzej, że tych wszystkich fajnych dostawców wchłaniają większe firmy i jak za dotknięciem gównianego Midasa - miałem 6 lat Logotus i chyba była jedną godzinna awaria. PRZEZ 6 LAT! A teraz jest Netia, bo ich wchłonęła. Nie dość, że drożej, to wolniejszy net, to jeszcze o takiej stabilności można marzyć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Orange, Netia, Vectra, Play ;/ to jest jakiś koszmar :)
Sprawdziłem też jak wyciąga 5G z Plus na telefonie z 5G - 26mbs -_- to jest żart