Aktywne Wpisy

MonazoPL +170
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +395
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

#naukaprogramowania #programowanie
@The_Kleks: haha, to samo miałem napisac @razor535:
serio
źródło: comment_gTfpI5piWtiTtn3vii2KpRRuVNuSoeS3.jpg
Pobierz@ufik78: albowiem wbrew hypowi zastosowań dla JSa poza frontendem nie jest za dużo
W JS masz frontend i backend. Możesz też zrobić aplikacje mobilne. W pythonie nie zrobisz aplikacji mobilnych - Kivy z tego co wiem to nie zabardzo działa. Robiąc jakąkolwiek stronę to i tak musisz JSa użyć - chyba, że używasz
@ufik78: aplikacje mobilne w JS, spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy mowisz o apkach w HTMLu albo w pokreconych frameworkach? Nikt powazny nie robi apek na mobile w niczym innym niż natywne, z bardzo wielu względów.
W przeglądarce wyboru poza JSem nie ma - to też mowiłem, że frontend niebardzo bez JSa -
Coffescript traci na popularności (z tego co wiem), reszty nie znam
@ufik78: tylko, że to nadal są nakładki i frameworki.
Jasne, że Java jest popularniejsza, ale czy python... tego już nie byłbym taki pewien szczególnie jeśli mówimi o backendzie, ale mogę się mylić. Jednak na tej liście jest sporo dużych graczy: eBay, PayPal, GoDaddy, Heroku, Microsoft, Trello czy Yammer...
Ok, może nie jest w tym nic dziwnego, ale nie każdy kto np. wcześniej programował tylko w