Aktywne Wpisy

patryk747 +2
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
źródło: temp_file7068967939698154200
Pobierz
paczelok +77

#naukaprogramowania #programowanie
pokazałem Ci, że jednak robią poważne firmy inne apki niż natywne - OBALONE
@ufik78: pokazałeś, że robią używając frameworków firmy trzeciej. I akurat ten jeden korzysta z JSa. Obaliłeś... eee.. niewiadomo co. Pokazałeś, że ktośtam robi apki korzystając z JSa. Brawo. Tak samo robią np. w Javie (RoboVM pod iOS) czy wręcz natywnie na zdaje się Windows 8 i 10.
@ufik78: skoro uważasz, że cokolwiek w języku zmienia fakt, że jakas biblioteka do niego ma callbacki - to pozostaje mi się tylko niestety zgodzić.
no nie trollujcie goscia bo jeszcze naprawde pojdzie w pythona a nic mu to nie da zwlaszcza w polsce
-W bardzo wielu językach da się, a co więcej pisze się asynchronicznie z użyciem pętli komunikatów. (np .NET).
-Javascript nie jest językiem funkcyjnym, chociaż ma pewne jego cechy. Wiekszość implementacji nowych elementów języka pochodzi ze Scali.
- Node.js ma swoje określone zastosowania. Jako middleware jest tak dobry jak scala, a o wiele łatwiej zacząć go
http://www.talentbuddy.co/blog/building-with-node-js-at-dow-jones/
http://www.talentbuddy.co/blog/building-with-node-js-at-netflix/
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_X3JOBbnW6A5a0fCnr2ndXqPQS96IcDij.jpg
Pobierzale nie wiem sam, jak ktos bardzo chce w programowanie ale ma braki z matma i mysleniem to moze byc dobry start
@regis3: wiesz, to mi przypomina troche historię Railsów, czy wcześniej PHP, a ostatnio np. Scali - railsy tez miałby być silver-bullet, cały świat miał pisać w Ruby, bo wiadomo, cuda i tak dalej. I miał swoje 5 minut, nadal istnieje, ale czy ciągle jest cool i trendy? No nie, bo w to miejsce wskoczył node. Tak samo wcześniej wskoczył PHP w miejsce starego ASP (jeszcze bez .NET) czy JSP i całej ciężkiej Javy enterprise.