Aktywne Wpisy

Farezowsky +376
Miesiąc temu ledwo dyszałem jak "biegłem" przez 1 minute a dzisiaj udało mi się zejść poniżej 40 minut przy 5km
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
Wciąż marszobiegi, dla innych to pewnie 2 strefa - ale jednak super tak się patrzy na własny progres i nawet bez jakiegoś konkretnego celu jest motywacja
#bieganie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-15 185414
Pobierz
melonixmix +120
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#humorinformatykow #nieprogramowanie
źródło: comment_vhMoT92daz8hLFk5xMh2YJDEx6O2fxEP.jpg
PobierzJa jeszcze studiuje :)
@hajs86
@edgar_k: np w pythonie trzeba samemu zadbać o rzutowanie bo inaczej też wychodzą bzdury. To jest to twoje lepiej i prościej? Skoro jakiś język jest dynamiczny to chyba jest oczywiste że żeby w nim coś napisać trzeba tą dynamiczność ogarniać i wiedzieć na jakich zasadach działa.
@hajs86: gdzie te bzdury niby wychodza? Jedyna bzdura jaką kojarze w pythonie jest różnica między
()a(,)- ale to tez ma jakaśtam semantykę powiedzmy.I to że nie znasz innego języka, który castuje przy porównaniu do stringa, to oznacza z twojej niewiedzy, lepiej poucz się więcej na temat języków programowania, niż wylewać swoje żale.
ps. przykład w JSie jako dowod twojej niewiedzy: (test = { }) == "[object Object]"
@Klopsztanga: a ten dalej swoje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Macie syndrom sztokholmski czy jak? Jakby kazali wam każde porównanie robić dwa razy, bo czasem to pierwsze sie nie uda, to napisze,
A co do tego syndromu.... to nie mamy, po w stosunku do nas 2, ten operator jest bardzo przydatny w programowaniu bez deklarowania typow zmiennych. I to nie jest głupie, wręcz przyjemne, jak ktoś wie jak z tego korzystać.
To tak jakbyś się czepiał C++ deklarowania zmiennych. Fucklogick.
@edgar_k: To ja ci ładnie tłumaczę na twój komentarz, bo to twoje słowa: