Aktywne Wpisy
Besalama +64

whoru +621
Byłem wczoraj oglądać mieszkanie drugi raz przez biuro (pierwsze doświadczenie nie było wcale lepsze), zawsze starałem się najpierw oglądać mieszkania od osób prywatnych. Kilka highlightów:
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej

#humorinformatykow #nieprogramowanie
źródło: comment_vhMoT92daz8hLFk5xMh2YJDEx6O2fxEP.jpg
Pobierz@eXtreme: a w którym z nich rzutuje stringi na integera przy porównaniu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@edgar_k: jak cytujesz fragment kodu, to escape'uj cytowanie wewnątrz, plox.
Ale tak, '0' == 0 zwraca true.
Polecam odpalić
@tyrald: a sorry, nie to przekopiowałem.
@edgar_k: ja jakoś żyję - owszem, trzeba się napracować, żeby to doprowadzić do porządku, ale jak się dobrze zacznie, to też się dobrze kończy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hajs86: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dlatego nie kojarze innego jezyka która by rzutował stringu na liczby (?!) przy porównaniu. To jest własnie tragedia - zamiast przyznac, że to jest spieprzone,