Aktywne Wpisy

straszny_cham +738
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +588
✨️ Kompromitacja na spotkaniu Teams z Julką Ⓘ
Ehh na spotkaniu w Teams, duzo ludzi, byla taka super Juleczka na kamerce co mi (i wiekszosci programistow) sie podoba i chcialem sobie powiekszyc okienko z jej widokiem klikajac „Przypnij dla mnie” ale cos mi sie p------o i kliknalem „Wyroznij dla wszystkich” po czym pokazalo sie ze „Anon Stulejowicz wyroznil uzytkownika Julka Deweloperska”. Kompromitacja cwela. #programista15k #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag
Ehh na spotkaniu w Teams, duzo ludzi, byla taka super Juleczka na kamerce co mi (i wiekszosci programistow) sie podoba i chcialem sobie powiekszyc okienko z jej widokiem klikajac „Przypnij dla mnie” ale cos mi sie p------o i kliknalem „Wyroznij dla wszystkich” po czym pokazalo sie ze „Anon Stulejowicz wyroznil uzytkownika Julka Deweloperska”. Kompromitacja cwela. #programista15k #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag

Gdzie oglądać? O której?
Twitch Etikaworldnetwork (najśmieszniejszy stream, ale USA ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Twitch Nintendo UK
Nintendo UK
23:00.
Czego się spodziewać?
Wszystkiego. Directu tak dawno nie było, że jest aż za dużo gier do pokazania, a wszystkie pewnie nie będą pokazane na raz. Z tych ciekawszych i wiarygodniejszych rzeczy: nowa mapa w Splatoon dostępna już od dzisiaj, nowe trailery DLC do Smash Brosów, coś związanego z Pokemonami, a z tych mniej pewnych przesłanek Minecraft Wii U, możliwe nawet, że zobaczymy Pokemon Z, znając życie pojawią się informacje o Metroidzie Prime Federation Force, Star Foxie Wii U, data premiery Fire Emblem czy Bravely Second, Hyrule Warriors Legends, a może nawet o Zeldzie Twilight Princess HD czy nowej pozycji na Wii U ᶘᵒᴥᵒᶅ
Cóż, ten Direct wygląda całkiem ciekawie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nawet bingo zrobiłem, daję sobie szansę 5% że skreślę choćby jedno pole na tym bingo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. ten Fox to Melee na Wii U, nie Star Fox Wii U ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hype?
TEN POCIĄG NIE MA HAMULCÓW CHOLERA ᶘᵒᴥᵒᶅᶘᵒᴥᵒᶅᶘᵒᴥᵒᶅᶘᵒᴥᵒᶅᶘᵒᴥᵒᶅ
Niech opatrzność Iwaty nad nami czuwa ʕ•ᴥ•ʔ
#nintendo #3ds #wiiu #direct
źródło: comment_fVCynpuc2uAGbeHJfPdjpJtPGMnEUhdm.jpg
PobierzChociaż i Zetami się zadowolę pewnie :P
@joookub: czyli jednak jest szansa na "Please understand" #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten nad panem w kapeluszu to super hacker, który nazywa się... Masahiro Sakurai. Tak samo jak ten od Smashów. Ale nie, ten jest hackerem i prowadzi organizację hackerską Spookies która jest na tropie intrygi związanej z dziwnym zachowaniem ludzi wyeksponowanych na działanie mikroprocesorów Algon.
https://gaming.youtube.com/user/TR1Iceman/live