Aktywne Wpisy
DJ_QBC +746
pierwszy raz swieta we "wlasnym mieszkaniu" i w koncu zaznalem spokoju w zyciu codziennym, ale oczywiscie przyjechala tesciowa z miasta meneli i sie rzadzi ustawia, grzebie po szafkach, #!$%@? drzwiami od kibla jak od samochodu i komentuje wszystko i jeszcze co 10 minut mi chodzi jarac na balkonie i w calej chacie #!$%@? jak na jakiejs melinie. Syn czteroletni sobie oglądał kreskówke to odpalila na telewizorze obok jakies #!$%@? goralskie kolędy i
Soothsayer +878
patrząc na dzisiejszy świat to jest dla mnie zaskoczeniem, że operatorzy komórkowi nie wpadli jeszcze na pomysł, żeby przerywać rozmowy na wysłuchanie obowiązkowych reklam, zamiast sygnału też powinna lecieć reklama
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Gdzie oglądać? O której?
Twitch Etikaworldnetwork (najśmieszniejszy stream, ale USA ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Twitch Nintendo UK
Nintendo UK
23:00.
Czego się spodziewać?
Wszystkiego. Directu tak dawno nie było, że jest aż za dużo gier do pokazania, a wszystkie pewnie nie będą pokazane na raz. Z tych ciekawszych i wiarygodniejszych rzeczy: nowa mapa w Splatoon dostępna już od dzisiaj, nowe trailery DLC do Smash Brosów, coś związanego z Pokemonami, a z tych mniej pewnych przesłanek Minecraft Wii U, możliwe nawet, że zobaczymy Pokemon Z, znając życie pojawią się informacje o Metroidzie Prime Federation Force, Star Foxie Wii U, data premiery Fire Emblem czy Bravely Second, Hyrule Warriors Legends, a może nawet o Zeldzie Twilight Princess HD czy nowej pozycji na Wii U ᶘᵒᴥᵒᶅ
Cóż, ten Direct wygląda całkiem ciekawie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nawet bingo zrobiłem, daję sobie szansę 5% że skreślę choćby jedno pole na tym bingo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. ten Fox to Melee na Wii U, nie Star Fox Wii U ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hype?
TEN POCIĄG NIE MA HAMULCÓW CHOLERA ᶘᵒᴥᵒᶅᶘᵒᴥᵒᶅᶘᵒᴥᵒᶅᶘᵒᴥᵒᶅᶘᵒᴥᵒᶅ
Niech opatrzność Iwaty nad nami czuwa ʕ•ᴥ•ʔ
#nintendo #3ds #wiiu #direct
W sumie to moze polecacie old 3dsa ze starym firmwarem. Moze jakies doswiadczenia albo ceny?
Nie to na co czekałem niestety, ale DIRECT BYŁ CHOLERA JASNA ZAJEBISTY :O
I TEN CLOUD :O
NAJLEPSZA PREZENTACJA ROKU OD NINTENDO WARTO BYŁO CZEKAĆ