Aktywne Wpisy
Maurelius +99
Jezu, błagam, żeby to przeszło jak najszybciej. Nie dość, że trzeba byłoby #!$%@?ć na janusza 8 godzin mniej w ciągu tygodnia, to przetarlibyśmy szlaki na świecie wprowadzając to w skali kraju, a co najważniejsze - grażyny nie nadążałyby z gotowaniem bigosu na uspokojenie dla takich Dariuszy z Giftpolów xDD
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
CipakKrulRzycia +298
#kanalzero #stomatologia #aborcja #gruparatowaniapoziomu Dlatego lepiej czasami się nie odzywać bo wszyscy mogą zobaczyć, żeś głupi
#samochody #wtf #mercedes
@Crypton3: A tak wyglądało od strony podwozia. :D
@Teec: No nie ma innej opcji, to jeszcze oryginalne, fabryczne tarcze. Zastanawiałem sie czy nie dopłacić do wentylowanych. :/
@jokefake: No na razie potrzebne mi to, zeby pokłócić sie z Mercedesem. Przecież takie cos nie ma prawa mieć miejsca. :D
A u Ciebie @acidd: wszystko gra w mesku?
@taajniak: Tylne, na przednich są wentylowane. No wtedy to juz raczej nie byłoby co zbierać. :D
@Badyl69: Akurat nie ja prowadziłem, ale za sterem siedziała osoba, która naukę jazdy zaczynała od rajdów organizowanych na wioskach. :D
@Teec: Na razie merol postawił sprawę jasno - nie jest to ich wina i ze jeżdzę za szybko. Problem jest taki, ze to nie powinno dziać sie w ogole, zwłaszcza w autach tej klasy. Laweciarz jak przyjechał to sie za głowę złapał. :D
Nie wjechales czasem w jakas dziure?(wiem ze w Polsce o to b latwo) a jesli tak to czy nie bylo takiego metalicznego odglosu, tarcza mogla po takim kontakcie z dziura lekko pekknac, jakas rysa albo skrzywienie a pod wplywem ostrego hamowania sie rozgrzala i spotkalo Cie to o opisales
@bleki: No jasne, jeśli chodzi o zużycie tarcz. Tutaj jednak było grubo powyżej 6mm jeszcze, a tarcza po prostu nie ma prawa sie rozpaść na kawałki. Co by było, gdyby to sie stało na autostradzie a nie przy zjeździe?
@czternastaczydziesci: Raczej watpię, bo to auto było robione na zamowienie, ponad trzy miesiące czekania łącznie z Brabusem.