Wpis z mikrobloga

@basiska: Pytanie nr 2. Czy to jest normalne, że facet ma ochotę raz na tydzień, czy to znaczy już, że coś mu w tej sferze nie leży, a raz na tydzień to mus, żeby się wyładować? Ja rozumiem, że czasami trudno o odpowiednią sytuację bo praca, studia, ale okazji zdarza się więcej a on średnio wykorzystuje co siódmą xddd Żeby nie było, że od razu lecę z tym na wykop, próbowałam go spytać o to, ale on odpowiada mgliście i niezrozumiale.

#s--s #zwiazki
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kod_rabatowy: nie ma stresów w pracy, po prostu ma pracę. I ja rozumiem zmęczenie i tak dalej, ale żeby on mnie chociaż czasem w tyłek klepnął w ciągu dnia, to bym uznała, że chce, ale nie ma siły, a tak to mi pozostawia wrażenie, że nie chce
  • Odpowiedz
@egoMojKolego: jak mnie smucą wszystkie wpisy w stylu: ,,mojego różowego wiecznie boli głowa', bo ja właśnie chyba jestem w momencie, w którym takie zachowanie u różowych się rodzi, a potem, że to niby nasza wina
  • Odpowiedz
@basiska: Skoro Twój facet ma obniżone libido względem Ciebie, to coś jest nie tak. Widzę że poczułaś się dotknięta. Niekoniecznie to jest problem w Tobie (ale może być), zbyt dużo stresu, problemy w pracy/studiach/z rodziną które nie dają mu spokoju. Aczkolwiek sądząc po tym co skierowałaś do mnie, sądzę że faktycznie podejrzewasz że problem leży po Twojej stronie.
  • Odpowiedz
@egoMojKolego: No i w tym właśnie problem, bo podkreślam: PYTAŁAM WPROST, BARDZIEJ SIĘ WPROST NIE DA i odpowiedź jest wymijająca, nijaka. Co można zrobić, żeby zniechęcić swojego faceta do normalnego różowego paska, który wszystko ma na miejscu i obok kłody nawet nie leżał?
  • Odpowiedz
@Zuler: W takim razie z artykułu wynika, że mój facet ma wysokie zapotrzebowanie na zastrzyk dopaminowy (czyt. potrzebuje karyny na boku bądź zastępstwo), bo wytworzyło mu się poczucie beznadziej i pułapki i amen, wyrok na związek xd
  • Odpowiedz