Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +136
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

donfallo +53
źródło: temp_file499359256830673837
Pobierz

Idąc do sklepu, widziałem jak po 2 stronie ulicy jechał człowiek na wózku inwalidzkim, no i chcąc nie chcąc, ten wózek zablokował mu się na krawężniku ( to sobie myślę, a pomogę w końcu się do czegoś przydam). I pytam się go grzecznie:
Ja: Może Ci pomóc? (Facet ok 24-27 lat)
On: A wiesz jakbyś mógł.
No to przechodzę na 2 stronę ulicy i pomagam mu wypchać ten wózek z tego krawężnika, a jak już mi się udało i życzyłem mu miłego dnia to on do mnie taki tekst:
On: Czekaj! To ja Ci chociaż zapłacę, bo rzadko kiedy zdarza się taka osoba.. Tak wiesz w ramach rekompensaty.
W tym momencie sobie myślę, nie no bez jaj, facet ma ciężko w życiu a jeszcze chce mi za taki drobiazg płacić.. To mu odpowiadam grzecznie
Ja: Nie no ziomek, daj spokój. Drobiazg, w końcu czasami się trafia na dobrych ludzi.
To wtedy mi podziękował. A ja jak się już z nim pożegnałem, to takie mega zajebiste uczucie mi weszło, że jednak czasami mały uczynek a tak cieszy...
#feels #takbylo #oswiadczeniezdupy #oswiadczenie