Wpis z mikrobloga

@marek_antoniusz: Po prostu uważam, że system który ma 12 lat na karku, do którego ostatnia większa łatka jaką był SP3 wyszła bodajże 2005 roku (tj 8 lat temu) jest systemem przestarzałym i nie nadającym się do używania przy aktualnym trybie używania PCtów. To, że MS go wciąż spiera jest niesamowite. Liczba programów które go wspierają drastycznie spada nie mówiąc już o najnowszych produkcjach gier video których już nawet nie zainstalujesz
  • Odpowiedz
@Cripex: Nareszcie jakaś merytoryczna wypowiedź od ciebie. A co zrobić w wypadku jak mam nienajnowszy sprzęt? Też mam na chama instalować 7? Z XP nie mam problemów, gram sporadycznie w starsze tytuły z klimatem.
  • Odpowiedz
@Cripex: Tyle tylko, że Ty nie rozumiesz jednej rzeczy - krytykujesz ludzi, a robisz to w sposób nieumiejętny. Ani ja ani @marek_antoniusz nie napisaliśmy, że używamy windowsa xp, bo go kochamy. Mamy go bo nasze komputery mają kilka lat i ani windows 7 ani 8 nie pójdą na nich takch dobrze jak Windows xp. A skoro mamy stare komputery i one działają to po co mamy je wyrzucać? Mam
  • Odpowiedz