Aktywne Wpisy

vampajer +737

jatutylkopacze +161
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz

Chcemy powiększyć nasz zespół moderacyjny, dlatego z radością powitamy na pokładzie osobę, która chciałaby pomóc nam w moderowaniu serwisu. Ale uwaga: praca w Poznaniu, w biurze.
Kogo poszukujemy? Szukamy osoby, która:
- wie jak działa Wykop, świetnie porusza się po serwisie, zna regulamin;
- chętnie pomaga innym, jest komunikatywna, otwarta i obowiązkowa;
- wykazuje się zdrowym rozsądkiem i obiektywizmem, jest bezkonfliktowa;
- potrafi pracować w zespole i realizować powierzone jej zadania.
Jeśli czujesz, że idealnie sprawdzisz się w roli moderatora, masz wiele pomysłów i chciałbyś pomóc nam usprawnić moderację to prześlij nam swoje CV, opisz w kilku słowach kim jesteś, czym się interesujesz, możesz także pochwalić się swoją pozytywną aktywnością na Wykopie lub doświadczeniem w moderowaniu - z pewnością będziemy to punktować :-)
#wykop #praca #poznan #nazakrecie #ofertapracy
Komentarz usunięty przez moderatora
@Pitrasia: Jak to żadnego? Dwie nowe osoby zostały moderatorami ;) Obecnie zespół zdalny jest kompletny. Poszukujemy osoby do biura, która nie tylko będzie moderowała, ale przede wszystkim będzie potrafiła sprawnie kierować moderacją.
Są jakieś wymagania odnośnie ilorazu inteligencji? Tzn jaki jest górny limit? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@inZagi: Poszukujemy osoby do biura. Informacja ta widnieje w ogłoszeniu od początku :)
@mojwa: Płeć nie ma tu najmniejszego znaczenia. Ogłoszenie kierujemy zarówno do mężczyzn jak i kobiet.
@Moderacja: to jak już kogoś znajdziecie, to w moderacji będzie aż jedna osoba co go zna xD
@PranieMuzgu: Mamy już zespół zdalny. Teraz poszukujemy osoby, która pokieruje tym zespołem - to bardzo często wymaga współpracy na przykład z zespołem IT (przy tworzeniu paneli moderacyjnych), itp.
Ile płacicie ?
zaaaraz, to on istnieje?
Kto w ogóle jest w tym zespole, odkąd Maciej już nie psuje?
@Moderacja: przy aferze zbozowej byl juz panel czy kazdy lecial z automatu? :>
@Moderacja: a to nie są czasem jedne z podstawowych kompetencji Anki?
@Sartana: Było. Zamykam.
@urwisjakichmalo: masz nieparzystą liczbę chromosomów czy co, że co?