Aktywne Wpisy

PiotrFr +680
W Mysłowicach złomiarze ukradli kable od ładowarek, a na Facebooku przygłupy się cieszą i biją brawo. Czym to się mentalnie od ruskich różni?
#samochodyelektryczne #tesla #polska
#samochodyelektryczne #tesla #polska
źródło: 1000018934
Pobierz
mateo2111 +16
Skąd w starszych ludziach taka tendencja do żartowania z ludzi chudszych? Ważę średnio 68kg mając 175, ćwiczę na siłowni, więc mam dość niski poziom tkanki tłuszczowej i całkiem sporo masi mięśniowej, taka typowa plażowa sylwetka z której jestem bardzo zadowolony. Mimo to na każdym spotkaniu rodzinnym, firmowym itd. Zawsze słyszę teksty typu (ale suchy jesteś, weź coś zjedz) i tak zwykle po 3-5 razy w ciągu kilku godzin. Czemu dla osób 40+

Chcemy powiększyć nasz zespół moderacyjny, dlatego z radością powitamy na pokładzie osobę, która chciałaby pomóc nam w moderowaniu serwisu. Ale uwaga: praca w Poznaniu, w biurze.
Kogo poszukujemy? Szukamy osoby, która:
- wie jak działa Wykop, świetnie porusza się po serwisie, zna regulamin;
- chętnie pomaga innym, jest komunikatywna, otwarta i obowiązkowa;
- wykazuje się zdrowym rozsądkiem i obiektywizmem, jest bezkonfliktowa;
- potrafi pracować w zespole i realizować powierzone jej zadania.
Jeśli czujesz, że idealnie sprawdzisz się w roli moderatora, masz wiele pomysłów i chciałbyś pomóc nam usprawnić moderację to prześlij nam swoje CV, opisz w kilku słowach kim jesteś, czym się interesujesz, możesz także pochwalić się swoją pozytywną aktywnością na Wykopie lub doświadczeniem w moderowaniu - z pewnością będziemy to punktować :-)
#wykop #praca #poznan #nazakrecie #ofertapracy
wystarczy z niej na opłacenie mieszkania, czy raczej na wynajęcie pokoju w akademiku (bądź pozostanie w piwnicy u mame)?
@WuDwaKa: popieram
Ile płacicie ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
- jakie jest wymagane wykształcenie (średnie/wyższe/podstawowe)?
- pełny wymiar godzin, czy np. pół etatu?
- jakie są przybliżone zarobki?
#permdlacauki
#thankyoucaptainobvious
@cooles: Nie do końca. Zespół zdalny już mamy, ich obowiązki jak najbardziej można wykonywać zdalnie. Osoba, której szukamy będzie miała nieco szersze obowiązki, a do ich realizacji będzie konieczna obecność w biurze, współpraca z innymi osobami, itp. Chcemy przeprowadzić małą rewolucję w moderacji, mocno poprawić jej słabe punkty, tak by działała szybko, sprawnie i dobrze. Wiele zmian nas czeka, dlatego szukamy
Komentarz usunięty przez autora
Minimum średnie. Jak najbardziej mogą to być też osoby studiujące, jeżeli tylko ich plan zajęć pozwala na dodatkowe zajęcia.
Ten miesiąc jest moim 3 w kolejność najaktywniejszym od kiedy zacząłem moderować, ale może być ciężko takie rzeczy zauważyć jak się zgłosiło 11 rzeczy w ciągu 4 miesięcy. :)
Poprzedni miesiąc też był moim 3 jeśli chodzi o aktywność i nie było wyborów, teraz wrzesień zepchnąłem na 4 miejsce.
Może po prostu nie pisz, że ktoś się o-------a kiedy nie możesz tego dobrze zweryfikować? :)