Wpis z mikrobloga

Wykopowi eksperci od moderacji, macie okazję się wykazać! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chcemy powiększyć nasz zespół moderacyjny, dlatego z radością powitamy na pokładzie osobę, która chciałaby pomóc nam w moderowaniu serwisu. Ale uwaga: praca w Poznaniu, w biurze.

Kogo poszukujemy? Szukamy osoby, która:

- wie jak działa Wykop, świetnie porusza się po serwisie, zna regulamin;
- chętnie pomaga innym, jest komunikatywna, otwarta i obowiązkowa;
- wykazuje się zdrowym rozsądkiem i obiektywizmem, jest bezkonfliktowa;
- potrafi pracować w zespole i realizować powierzone jej zadania.

Jeśli czujesz, że idealnie sprawdzisz się w roli moderatora, masz wiele pomysłów i chciałbyś pomóc nam usprawnić moderację to prześlij nam swoje CV, opisz w kilku słowach kim jesteś, czym się interesujesz, możesz także pochwalić się swoją pozytywną aktywnością na Wykopie lub doświadczeniem w moderowaniu - z pewnością będziemy to punktować :-)

#wykop #praca #poznan #nazakrecie #ofertapracy
  • 167
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Moderacja: Byłem nie raz moderatorem na różnych forach i nikt mi za to nie płacił, co więc rozumiecie przez "moderowanie"? Ciekaw jestem czy tutaj to wygląda inaczej czy ja za darmo robiłem coś za co inni biorą kasę.
Ile oferujecie, chociaż na oko? Nie wiem czy wynajęcie pokoju/mieszkania miałoby sens, nie jestem z Poznania.
  • Odpowiedz
@padobar: Może dają więcej (skoro sami widzą że obecnie moderacja słabo wygląda to może w podniesieniu płac widzą jeden ze sposobów na poprawę) a może 1/8 etatu (może uznali moderator ma mało roboty i mało godzin wystarczy żeby się nie nudził)?
  • Odpowiedz
@Goglez: no właśnie chyba nie na jedno. Przecież tu masz miliony wpisów, duży portal, nie mogą sobie pozwolić na popuszczenie mirkom, to i pełnoetatowych modów trzeba. Z resztą jak ktoś lubi to robić to fajnie, że płacą.
  • Odpowiedz