Wpis z mikrobloga

@Phatee: Ja latam w Mobiusie, więc taki komunikat słyszę tylko gdy jestem w odległości powyżej 7 km od stacji.
Czyżbyś też latała?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@OSH1980: Nie, wyszedł ze sprzedaży jakiś rok temu, chyba 3 tygodnie przed premierą. 150$ za podstawkę + wszystkie dodatki. Patrząc na to jak FD zgodnie z planem wydaje kontent i dotrzymuje obietnic to wydaje mi się, że to jedna z lepszych inwestycji w gry =)
  • Odpowiedz
@Phatee: Właśnie tę wersję mam. Tak, ustawiłem na ULTRA, ale zaczynam się zastanawiać, czy nie przesadziłem, bo co prawda wszystko wygląda bardzo ładnie, ale wentylatorek chodzi zdecydowanie za głośno i nie wiem, jakie będą rachunki za prąd.( ͡° ͜ʖ ͡°)

Swoją drogą, znam dwie Polki latające w E: D. Albo jesteś trzecia, albo…( ͡° ͜ʖ ͡°)

@khurghan: no właśnie... wtedy
  • Odpowiedz
@dymek91: Ja na razie muszę się dostać w jakieś normalne rejony, bo jestem na totalnym zadupiu, w układzie z murzyńsko brzmiącymi nazwami, więc obrałem kurs na Słońce.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@OSH1980: Nie przypominam sobie bym się komukolwiek w grze chwaliła, że jestem dziewczyną. Cmdr Verf jeżeli chcesz wiedzieć. Może kiedyś nasze trasy się zbiegną.
  • Odpowiedz
@Phatee: Wygląda więc na to, że jesteś trzecią Commanderką z Polski, którą znam. ( ͡° ͜ʖ ͡°) W Open Play na razie nie latam, jestem jeszcze za łatwym łupem dla piratów. ( ͡° ʖ̯ ͡°) A do The Winged Hussars dołączyłaś?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie dołączałam do żadnej grupy. Czasami pogadam z kimś spotkanym na żywo. Ostatnio na przykład doprowadziłam jakąś osobę do zawału serca, bo zaczęłam go skanować jak lądował na stacji z ukradzionymi rzeczami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz