Wpis z mikrobloga

@general_daimos: moja poprzednia umowa (ktora podpisałem w grudniu 2013 na 12 miesiecy) była na non-limit i 1 gb netu i też za 30 zł. Teraz kończy mi się w grudniu i orange daję mi podobną do obecniej ale dodatkowo minuty w UE.
  • Odpowiedz
@jmyung: Ja korzystam z plusa od jakis 10 lat. W miejscu gdzie akurat mieszkam tylko orange i plus mają bardzo dobry zasięg.

No własnie jeśli chodzi o dzwonienie w EU to chyba w mojej umowie albo są jakieś minuty na to albo wogole no limit, bo często dzwonię do niemiec i nigdy nie ma dopłaty do rachunku.
  • Odpowiedz
@general_daimos: A no to by trochę tłumaczyło tak wysoki abonament. Mi zależy żeby mieć minuty w ramach roamingu bo wyjeżdżam. Teraz, jak dzwonie zagranice to jakoś drogo nie wychodzi. Ja w orange też z 10 lat, ale czasem trzeba na prawde mocno negocjować bo czasem konsultant daje takie oferty że aż śmiać się chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@suzin666:
#pocztapolska here. Ja mam to w pracy codziennie xD

Ojej, a dlaczego to tak szybko przyszło? Ja nie mam na to pieniędzy, wypłata za tydzień XD

A najlepsze, że to są non stop ci sami ludzie. I kurna wożę im za darmo awiza, bo dodzwonić się najczęściej nie da... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz