Aktywne Wpisy
Jacek12 +85
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Start 17;30 17;30 17;30
O 21 jest Gliwice Light Art Festival - można wyskoczyć na chwilkę się przewietrzyć oraz zjeść na mieście kolację ;p :D
PS jak ktoś da radę do #zory się dostać to pojedziemy autem (@Stopa_Stefana, @faynie ) ( ͡º ͜ʖ͡º)
A teraz wołanie tylko tych co się wypowiadali :D
- @daray89 @arrent - jakaś decyzja?
- @nokio, @UowcaTroli coś się zmieniło?
- @areiks nie wróciłeś przypadkiem :P?
- @Polska4Ever - nie ma cię jeszcze w Gliwicach?
- @schrodingerscat @owcaa dalej macie pracę rozumiem?
- @Pasztetowa to 21 czy wcześniej dasz radę?
- @jzs44 @lizard_king @janek_kos @ANTYzboze @MasterSoundBlaster - przypomnienie :P
@yoreciv @kamikadz @wielkaa_glowa @jbfc - master was wołał :P
spam lista od @pawel_niki z bielka ;P
@matra @paranojka @Knightlord @Gronie @Borgon @dembski @Tavir @MAO_MI_ZOSTAO @rebul4 @farowy @Nerax123 @supernick @zoniu @Chulio @ksiak @kapuscianyleb @TheFuckingRoses @daray89 @Hapsik @btuned @kfasu @angela09 @anty-fronda @v00 @Zielony34 @Mia_Wallace @paul @Wickerie @kruko0 @Anekito, @FreshAle, @AdamZz, @Dorotabb, @fstab, @dzanek, @Bjornolf @Koszmar_zUo @Justyna712 @KierownikInternetu @chup @JajecznyKsieciu @Metaamphetamine @Cinkito
I moja spamlista z poprzedniego wpisu
@aleocotuchodzi: @Checollada: @rod3nt: @prokrastynacya: @Zydomasoneria: @WebSpider: @zpord:
Z poprzedniego wpisu :)
Jak przyniesiesz ;P
@MasterSoundBlaster: niestetyoi drodzy, ale jutro jadę na wesele do Świdnicy (ง •̀_•́)ง
@gorush jako że Ty jesteś autorem całego zamieszania. Gdzie tam można zostawić auto? W Gliwicach nie byłem już ponad 2 lata.