Kto, tak jak ja, ma ochotę oderwać się od problemów/pracy/dotychczasowego życia i chciałby zamieszkać w spokojnym miejscu, wieść spokojne życie i paść owieczki ten daje plusa.
@so0owa: do #azylboners temu miejscu daleko:D Za dużo poszukiwaczy azylu :D W sobotę ludzie spali na siedząco w schronisku, na szczęscie my zdecydowaliśmy się spać na polu :D
@pilot1123: Tam raz do roku jest taka impreza w te święto sierpniowe (wniebowzięcia chyba) że ludzi to jest z milion. Raz spałem w 5 rzędzie na dworze na stołach z jadali a raz mi się udało w damskim kiblu :D. Za to Roztoka jest super :D
@so0owa: ponoć w roztoce było podobnie, bo chcieli ludzi odsyłać. W sierpniu łatwiej wygonić ludzi na zewnątrz, chociaż ryzyko niespodziewanego deszczu większe :D Nie spodziewałem się takiego sajgonu w październiku, chyba wszystkie górskie ludki uznały, że koniec sezonu letniego i trzeba iśc w góry :D
@Justyna712: po części taki mam cel. Ograniczyć wydatki, nabrać doświadczenia, kupić dom w górach, pracować zdalnie a o owieczkach jeszcze się pomyśli ( ͡°͜ʖ͡°)
Reszta scrolluje dalej.
#azylboners #gory #swiat #oswiadczenie #nowazelandia
źródło: comment_aEsT6P03gKEb48PQMKwWLXz9cwUKg6u7.jpg
PobierzAle też bym chciał :p
@so0owa: dokładnie :)
Moja ulubiona tapeta :)
źródło: comment_oSyMHqqs5PHqpdare2L8q2NCyCw2nchU.jpg
PobierzMoże Ty mi podpowiesz co to za zdjęcie?
@FarmazonowyMsciciel: Ooo, dzięki wielkie!