Mirki, mam doła. #studbaza Nie wyrobiłem się z oddaniem magisterki (praca po 11 godzin na dobę od poniedziałku do piątku) i składam podanie o przedłużenie studiów o semestr. Niby zdarza się, ale czuję się jak ostatni #przegryw, niegodny nawet własnej piwnicy. Czuję się jak najgorsza spie*dolina i się wstydzę. Kurde, co za żenada #gorzkiezale #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
@Szarozielony: Nie jestes przegrywem. Kazdemu moglo sie to zdarzyc i nie ma powodu do wstydu. Bedziesz mial czas na dokonczenie pracy i odpowiednie przygotowanie sie do obrony.
@Naciass: @dreamy: Dzięki, Mirki i Mirabele. Po prostu mam silne poczucie, że nie kończąc studiów w terminie jestem w pewien sposób gorszy od reszty studentów.
A nie masz wrażenia, że największe matoły się obroniły....a Ty nie - bo życie? jeśli praca Cię satysfakcjonuje to się jej poświęć..nie magister lecz chęć szczera zrobi z Cb milionera (po małej przeróbce) ;)
Nie wyrobiłem się z oddaniem magisterki (praca po 11 godzin na dobę od poniedziałku do piątku) i składam podanie o przedłużenie studiów o semestr.
Niby zdarza się, ale czuję się jak ostatni #przegryw, niegodny nawet własnej piwnicy. Czuję się jak najgorsza spie*dolina i się wstydzę.
Kurde, co za żenada
#gorzkiezale #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy
Po prostu mam silne poczucie, że nie kończąc studiów w terminie jestem w pewien sposób gorszy od reszty studentów.