Wpis z mikrobloga

@pieczywowewiadrze: Wybrałem te najpopularniejsze i najbardziej znane sklepy - taki Auchan jest chyba tylko w największych miejscowościach :) Teoretycznie można byłoby tam dać jeszcze ze 2-3 różne dyskonty, ale wtedy mocno spada prawdopodobieństwo trafienia prawidłowej odpowiedzi, a to tylko zabawa ;)
  • Odpowiedz
@pieczywowewiadrze: Ogólnie wybrałem cztery najpopularniejsze sklepy pod kątem popularności/medialności - właśnie te cztery sklepy z pytania są według różnych rankingów najpopularniejsze w Polsce. Z top5 pominąłem tylko Żabkę, bo nie byłem pewny czy w ogóle ta dynia tam będzie ;)

Można byłoby więc jeszcze dodać czy to Carrefour, PoloMarket czy Auchan, no ale wtedy to już byłby chyba za duży wybór odpowiedzi ;)
  • Odpowiedz
@Vanni: Albo podałeś zły adres email (np. z przecinkiem albo średnikiem zamiast kropki), albo już użyłeś tego adresu i za drugim razem wyskakuje wtedy taki komunikat (to dlatego, żeby nie dublować zgłoszeń) :)
  • Odpowiedz
@Vanni: Jak coś to daj znać jak poszło - wiem że właśnie zazwyczaj problemem jest przecinek lub średnik w adresie, bo już parę razy taki przypadek miałem :)

@IshiAryu: To jak jesteś dobrym wróżbitą to już wiesz co tam jest w pudełku! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@sermaciej: Pytałem administracji już parę razy, nie wiem co jeszcze mogę zdziałać w tej sprawie :(
  • Odpowiedz