Wpis z mikrobloga

@krzysztof-szafranski-39: Stronę prowadzę hobbystycznie, z pasji i chęci zrobienia czegoś ciekawego. Naprawdę myślisz, że te wszystkie wartości i radość z robienia tego co robię odsprzedałbym za jakiś spam na maile, który jest pewnie wart jakieś 30-50zł? :)

Wiem, że wiele różnych for czy portali nie szanuje swoich Czytelników i rozsyła im spam jak leci. Ale ja prowadzę tę stronkę od roku i do tej pory tylko raz wysłałem do użytkowników
  • Odpowiedz
@SzaloneLiczby: kto mówi o odsprzedaniu? Przecież to fajne narzędzie sprzedażowe, np w listopadzie gdy szuka się prezentów na święta ;)
Sam jak pisałeś, maile już raz wykorzystałeś, byłbyś głupi, gdybyś nie zrobił tego kolejny raz i nikt nie mówi tu o wysyłaniu spamu :) (raz na 3 miesiące to nie spam :P)
  • Odpowiedz
@krzysztof-szafranski-39: Musiałbym mieć chyba wtedy sklep na tej stronie żeby to miało jakiś sens, bo na pewno nie wysyłałbym maila o treści: "kupcie sobie to i to w tym i tamtym sklepie" ;)
To chyba nie takie łatwe do spieniężania jest jak myślisz :) Choć z drugiej strony pewnie i byliby tacy, co by agresywnie zasypywali ludzi reklamami...

Ogólnie mail jest chyba dość średnim medium żeby promować coś niezwiązanego ze
  • Odpowiedz