Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zajebiście. Siedzę rano w #pracbaza i taki #rakcontent prosto w pysk.

Co będzie następne ? Łożysko ?

Jak będzie 10 plusików to wrzucam opis

@perezque: To jest zdjęcie znanego fotografa, nie jest to amatorska produkcja, zdjęcie jest ciekawe i powstało już dość dawno temu.
  • Odpowiedz
dla mnie nie jest ciekawe i to ze zrobił to zdjęcie znany fotograf nie robi mi różnicy.

@Jade: Może tak być, skończysz szkołę, będziesz miał pierwsze dziecko, to Ci się światopogląd zmieni.
  • Odpowiedz
@reddin: sugerowanie ze posiadanie dziecka spowoduje u mnie rodzicielskie zapalenie mózgu jest dość nietrafione argumentem. Nad czym tu się zachwytywac? Ooo jaki ja jestem poważny i dorosły bo mam gowniaka, a ty hehe nie znasz życia bo nie zalales formy i nie masz dziecka. Pacz jakie fajne zdjęcie matki z blizna po cesarzem i niemowlęciem. Zara zrobię zdjęcie łupki Brajanka i wrzucę na feejsika.
  • Odpowiedz
sugerowanie ze posiadanie dziecka spowoduje u mnie rodzicielskie zapalenie mózgu jest dość nietrafione argumentem. Nad czym tu się zachwytywac? Ooo jaki ja jestem poważny i dorosły bo mam gowniaka, a ty hehe nie znasz życia bo nie zalales formy i nie masz dziecka. Pacz jakie fajne zdjęcie matki z blizna po cesarzem i niemowlęciem. Zara zrobię zdjęcie łupki Brajanka i wrzucę na feejsika.

@Jade: To co napisałeś utwierdza tylko to
  • Odpowiedz
@perezque: Pierwszy raz w internecie jesteś?

To zdjęcie było bardzo popularne tak z miesiąc-dwa temu.
I kreowano całą dyskusję społeczną na ten temat. Że niby nienawistne komentarze internautów itp.
Widać nie była to tylko kreacja, skoro zobaczyłeś kobietę z dzieckiem i się oburzyłeś.

A ja myślałem że media kłamią...
  • Odpowiedz
@perezque: To jest zdjęcie znanego fotografa, nie jest to amatorska produkcja, zdjęcie jest ciekawe i powstało już dość dawno temu.

@reddin: ja robię lepsze :P serio wygląda jakby ktoś zrobił byle jak fotę w BW

• Odpowiedz
@perezque: Piękne zdjęcie, o niebo lepsze od selfie z gówniakiem na szpitalnym łóżku. Ale zdecydowanie nie na fb, głównie z powodu szoku jaki wywołuje, bo przecież pomarszczone dziecko, blizna, brzydki brzuch i ciało, które o dziwo nie jest tak idealne, jak u fotoszopowanych "matek" z TV i internetu. Rzeczywistość jest niestety źle odbierana.
  • Odpowiedz
@reddin: dorosne i zostanę następnym smutnym człowiekiem który uważa że jeśli zobaczy zdjęcie jakiegokolwiek niemowlaka to ma się tym zachwycać jakby zdobył nagrodę Nobla. A nie daj Boże ktoś się z tą oczywistą i jedynie słuszną opinią nie zgodzi to gorzej niż gdyby zamordował własną matkę. Bo ty he he młody nie rozumiesz.
  • Odpowiedz
dorosne i zostanę następnym smutnym człowiekiem

@Jade: Sugerujesz, że jestem smutnym człowiekiem?
Napisałem, że zdjęcie jest przemyślane, nie powstało w skutek szybkiej instantfotki, tylko jest pewnego rodzaju sztuką.
Niestety ciąża poniekąd "degraduje" ciało kobiety i o dziwo, większość kobiet ma normalnie ciało a nie ciało modelki.
Tu jest pokazana prawda, zwykłe ale wesołe życie. Cesarka to nie
  • Odpowiedz
@reddin: dzieciak mi urósł, nie zmieści się w kadrze ;/

a poważnie: pochwalę się chętnie, tylko od czasu naszej ostatniej rozmowy raz miałem aparat w ręce i w celach czysto pamiątkowych (po prostu chciałem mieć zdjęcia). Wybieram się w ten weekend w góry, na pewno sporo fot będzie, jak będę dumny z którejś fotki to ocenisz :)
  • Odpowiedz
@consummatumest: Właśnie mnie wcale nie rusza. Pisałem, że dla mnie to zdjęcie jest nieciekawe.
Wstawianie tego zdjęcia na Instagramie czy Fb nie jest przyjazne dla oczu, a napędza tylko Karyny do odgapiania i tworzenia kolejnej Brajanowej mody robienia zdjęć na pobojowisku.
Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz