Aktywne Wpisy
Vermeerrr +1
Czy jest ziarnko prawdy w tym, że mężczyźni wolą zołzy? Czytam jakieś anonimowe kobiece wyznania i tam kobiety się żalą, że były tak dobre i w ogóle do rany przyłóż, ale zostały rzekomo zostawione, bo były właśnie "za dobre".. Mam nadzieję że to nie prawdaxdd
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #milosc #randkujzwykopem
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #milosc #randkujzwykopem
Jak zakomunikować na portalach randkowych w sposób przyzwoity, że chciałabym mieć faceta, który będzie lubiał mną rządzić, rozkazywać mi, kontrolować mnie itd ? Generalnie mam uległą naturę i marzy mi się związek, gdzie będę posłuszna swojemu facetowi i będę znać swoje miejsce.
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill
#niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #tinder #randki #redpill
#silownia #mikrokoksy #dieta #karmowski #pasta
tutaj
Komentarz usunięty przez autora
O ja głupi chciałem się zapisać do siłowni, coby sobie przykabanić i zaimponować miejscowym Karynom muskulaturą, i się wybrałem do renomowanego fitness klubu. Nie zdawałem sobie sprawy co mnie tam może czekać, ale po kolei.
Początkowo spoko luz, zwłaszcza, że darmowa wejściówka na próbę (można sobie zarezerwować na PESEL, na ich stronie i masz dzień otwarty w zasadzie). Pracownicy widzą, że potencjalny klient to mili i pomocni, pokazują jak co
Komentarz usunięty przez autora