Aktywne Wpisy

cleveland +13
Mirasy właśnie zatrzymała mnie policja za przekroczenie prędkości i chcieli wręczyć mi mandat 9 pkt karnych, sprawdziłem w aplikacji że mam 16 więc przekraczam limit i mogę stracić uprawnienia więc nie przyjąłem mandatu. Policjant mówił że sprawdzał moje punkty i nie mam 16, na aplikacji jest napisane że jest 16 a poniżej w naruszeniach Suma to 11 o co chodzi ktoś może mi to wyjasnić?
#policja #prawo #
#policja #prawo #
źródło: temp_file4848847262686250980
Pobierz
Megasuper +9
Co sądzicie o tego typu tatuażach?
źródło: temp_file5378472349207703476
Pobierz

Dużo ciężkiej pracy
Niska pensja
Dobry pracownik
Wybierz dwa.
@PurpleHaze:
Ps. Jeszcze co do tego.
Na zachodzie już od dawna to wiadomo, ale u nas Janusze biznesu jeszcze nie odgadły (nie mowie o tobie, bo zdaje sobie sprawe, że kwestie płacowe nie
Ale ją nie o tym. Widzę że w waszej fabryce nie jest tak xle. U nas nawet ubrań wszystkim nie dają tylko 20 cebulonow za używanie i pranie własnych.
Po drugie 1600 na początek dla niedoświadczonego to nie jest tak xle, ale rodziny za to nie utrzymsz. Dla młodzika co mieszka u starych, albo samotnego człowieka
nie pisz, że ludzie młodzi tacy a tacy, tylko pisz, że ludzie z pupa tacy a tacy, normalni, ogarnięci ludzie pośredniaka widzą tylko na zdjęciach
i tak, patologii lepiej kalkuluje się wypić piwko przed domem i ponarzekać w przyjaznym gronie, niż zapieprzać cały dzień o suchym pysku
@Blaskun: Za 1600 spokojnie się utrzymasz we Wro, pod warunkiem, że nie zostawiasz co weekend na barze 200zł. przez pierwsze 3 miesiące, jako punkt zaczepiania, uważam, że taka kasa jest do rozważenia.
@PurpleHaze: afair próbny może być max 3…
Komentarz usunięty przez autora
@Ciap:
wegetować owszem się uda.
Utrzymać się NIE.
Moja babka zawsze mówiła: "jaka płaca, taka praca" i "z niewolnika nie ma robotnika". Możesz to przekazać szefowi, bo to są święte słowa i nie płacz, że nie możecie nikogo znaleźć... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszebiznesu
Z reszta, widze czytanie ze zrozumieniem to problem sporej czesci ludzi ktorzy wolajo.
Wiedzialem ze jak podam kwote zaraz bedzie hurr durr u nas daja 5k na wejscie...
Ja pisze o sytuacjach w ktorych, goscie decyduja sie na staz (nie oni nie zostali sila zaciagnieci), maja jasno okreslone przez pup co i
Nie miałem idealnego CV (wody nie leję), nie byłem może najlepszym kandydatem, ale jako jedyny nie miałem roszczeniowej postawy. Zamiast pytać o multisport, pytałem o zakres obowiązków. Zamiast pytać o urlop na żądanie, pytałem o moją odpowiedzialność. Gdy szef zapytał o moje słabe strony, przekułem to pytanie na moją korzyść. Gdy szef zapytał dlaczego odszedłem z poprzedniego stanowiska, odpowiedziałem zgodnie z
Po stazu moga zostac przydzieleni do nauki obslugi maszyn. Nikt w powaznej firmie, gdzie przebieg procesu produkcji zalezy od wydajnosci poszczegolnych maszyn, nie postawi na waznym wezle mlodego
I po jednym miesiącu już miałem szczerze dosyć tej roboty, gdyby nie "nieformalne" bonusy, na które kierownik pozwalał typu "zrób to, a cię puszczę 2 godziny wcześniej" nie poszedłbym robić drugi miesiąc.
O właśnie, taka rada ode mnie dla kierowników: fundujcie