Aktywne Wpisy

duzy_gracz +20
źródło: 1000008146
Pobierz
okoboji +123
specjalna jednostka i kilka strażaków wchodzą by ściągnąć hulajnogę, który jakiś Seba na zasadzie "potrzymaj mi p--o" wszedł na luzie
#krakow
#krakow
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-17 o 22.28.33
Pobierz

Nawet jeśli zdarzy się cud i będę wygrywem w dorosłości to i tak już nie odwrócę tego co się stało. To już minęło i nigdy nie dowiem się jak to jest mieć szczęśliwe, beztroskie dzieciństwo i młodość. Nie mówię tu już o jakichś fajerwerkach, ale o zwykłym spokoju i poczuciu bezpieczeństwa. Bez codziennego stresu ściskającego gardło, bez bycia dręczonym i upokarzanym, bez samotności i wyobcowania.
Tak jak wielu ludzi w sytuacji podobnej do mojej uciekałem w świat marzeń, pocieszałem się, że prawdziwe życie kiedyś w końcu nadejdzie. Nie zauważyłem, albo nie chciałem zauważyć, że ono było i mijało tu i teraz.
#depresja #feels #dda
Komentarz usunięty przez autora
Jak przychodzi do ciebie depresja, to krzyknij na nią, że ma odejśc, bo nie masz zamiaru znów tracić życia przez nią
@Reik: Potwierdzam.
@Zoeys: Święte słowa cumplu. W przypadku gorszego startu taka opcja jest najlepsza, bo cytując klasyk "nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz"