Wpis z mikrobloga

Pytanie do obcykanych Mirkow w temacie ''sportowych'' kamerek a'la gopro.Wiem ze pewnie bylo z miljon razy ale jestem leniem i nie chce mi sie szukac tysionc godzin wiec prosze fachowcow (praktykow -teoretykom z gory dziekuje,bo dane techniczne potrafie porownac i wiem ze czasami mozna je o beniz rozbic,a same kamerki najlepiej przetestowac osobiscie) Szukam tanszego odpowiednika gopro 3 lub 4 najlepiej na #aliexpress ,gopro 3 moge miec za 283eur a 4 za 359eur. Jakis odpowiednik z podobnymi mozliwosciami,podobna jakoscia obrazu i dzwieku ale za rozsadniejsza cene? #gopro #gopro3 #kamery #kamerki #kamerysportowe #filmowanie #kiciochpyta #wykopowieksperci #xiaomi #cebuladeals @pestis
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jestemglupi: wydaje mi się ze jeżeli masz WiFi to ktoś musi być blisko Ciebie żeby się połączyć. Do tego przynajmniej gopro ma chronione to hasłem wiec pierwszy lepszy Janusz ci nie wejdzie. Poza tym będziesz musiał i tak te filmy na komputer dać a ten prawdopodobnie nie będą wcale bezpieczniejsze
  • Odpowiedz
@Jestemglupi: bry! Niestety na temat nagrywania w oświetleniu żarówkowym nie mam info - kumpel nie testował. Nagrywanie w 1080 zabija baterię po niecałej godzinie. Kumpel chce dokupić sobie dwie baterie i ładowareczkę.

Na bank musi być jakieś hasło do wifi, no i zasięg też ograniczony.
  • Odpowiedz