Aktywne Wpisy

kaczoor +5
Słucham państwa odpowiedzi
#samochody #prawojazdy #kodeksdrogowy #znakidrogowe #motoryzacja #przepisydrogowe
#samochody #prawojazdy #kodeksdrogowy #znakidrogowe #motoryzacja #przepisydrogowe
źródło: temp_file2299835895550902765
PobierzMoże skręcić w prawo?
- Tak 40.2% (874)
- Nie 43.6% (948)
- To bardziej skomplikowane... 13.5% (294)
- Nie wiem 2.7% (59)

Obiboq +7
Przez 15 lat pracy przed komputerem, praktycznie zerową aktywność fizyczną, oglądanie seriali po robocie i jedzenie syfu nabawiłem się sporej nadwagi.
Różowa czasem śmieszkowała z mojego brzucha i sugerowała, żebym trochę schudł. Od czasu do czasu chodziłem na siłownię, ale bez większego planu i oczywiście bez żadnych rezultatów. Przez ostatni rok ćwiczyłem już w miarę regularnie, ale nadal nie trzymałem diety, więc efekty były praktycznie zerowe.
W końcu zgłosiłem się do profesjonalnego trenera, który
Różowa czasem śmieszkowała z mojego brzucha i sugerowała, żebym trochę schudł. Od czasu do czasu chodziłem na siłownię, ale bez większego planu i oczywiście bez żadnych rezultatów. Przez ostatni rok ćwiczyłem już w miarę regularnie, ale nadal nie trzymałem diety, więc efekty były praktycznie zerowe.
W końcu zgłosiłem się do profesjonalnego trenera, który

![[Afera]Fundusze wchodzą w medycynę! Akcja prywatyzacja!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/853c05e2504da0bbece7f022deac31e29385ebfb8a274cd00f8bbacdc9cf8291,q80.jpg)

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link