Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +145

#dropbox
źródło: comment_i5fmpTP8Qrz6bU55YzRVEttb6tFZNfKj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Smookie: s2
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli jak, muszę się ze swojej przeglądarkowej wylogować, zalogować na telefonie i wtedy?
Tak nie działa :<
czyli wywalenie danych, potem odinstalowanie, recovery, instalacja zip z karty ?
To nie ja robiłem, tylko właśnie @Im_definitely_not_Vlad próbował :P A masz jakiś poradnik? To się spytam kogoś kto ma taką opcję jeszcze.
http://samsunggalaxys3apps.com/wp-content/uploads/2012/06/CWM-S3-Dbox.zip ściągasz i wrzucasz w takiej postaci na kartę pamięci
potem ustawienia-aplikacje-dropbox-usunięcie danych czy coś w tym stylu-odinstalowanie-wyłączenie tel-tryb recoevry-install zip from sdcard i tyle
root of kors wymagfany