Wpis z mikrobloga

@integra: Wydaje mi się, że to jest temat wchodzący na pole-gusta i guściki. Dla jednych piłka nożna jest, była i będzie ciekawym sportem, dla innych będą to inne dyscypliny. Co kto lubi ;)
  • Odpowiedz
A w Europie choćby i 100mld dolców na marketing futbolu amerykańskiego wydano to i tak nikt by tego nie oglądał, bo tam nie ma co oglądać moim zdaniem!

@pwone: To inna sprawa, ale wypromowanie siatkówki, ręcznej, albo żużlu, to nie problem. Nawet skoki narciarskie czasami potrafią się przebić, co już mnie kompletnie zaskakuje. Wystarczy czas w TV, reklama i rodzimi zawodnicy.
  • Odpowiedz
Ci którzy nie lubią piłki nożnej, lubią futbol amerykański i rugby. Pewnie dlatego, że ważą po 120kg i zawsze stali na bramce na wf.
  • Odpowiedz
@pwone: niektórzy twierdzą, że więcej jest głupich niż mądrych.

Biorąc tę tezę można śmiało stwierdzić, że jeżeli coś jest popularne - jest duże prawdopodobieństwo, że jest głupie. Jak np. polskie kabarety. Seriale w TV. Fakt i Super Express. Piłka nożna.
  • Odpowiedz
@sopel87: ja nie byłem wybierany do drużyny ani ostatnia ani pierwszy, to ja wybierałem jako kapitan :) i nadal lubię grać, ale oglądanie piłki nożnej jest dla mnie tak nudne i wyprane z sensu, że już wolę snooker pooglądać. No ale cóż, nawet kolarstwo ludzie oglądają, to przy tym piłka nożna musi być fascynująca
  • Odpowiedz
Typowe wykopowe gorące - napisz, że nie lubisz czegoś popularnego i zgarnij kilka setek plusów.

Takie wpisy są wynikiem frustracji (niestety nie wiadomo jakiej), bo po co pisać o czymś, co nas nie interesuje?
  • Odpowiedz