Aktywne Wpisy
Kroshkar +5
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

BlackWarrior +1
#ksiazki Która książka i który zbiór opowiadań King jest według was najlepsza?

Jednocześnie wiem, że wejście w świat IT w naszych czasach jest trudne i mało "atrakcyjne" dla dzieciaka.
Dlatego zastanawiam się nad czymś, co mogłoby go zainteresować i wciągnąć już teraz.
Co dać 7-letniemu dziecku do zabawy, żeby zainteresowało się robotyką?
Wszyscy tacy mądrzy, ale należy pokierować dziecko w odpowiednią stronę, a jeżeli w życiu nie będzie mu to odpowiadało to zapewne zajmie się czymś innym. Najgorzej jest puścić dziecko drogą
Widzę że próbowałeś go zainteresować lecz bez skutku i już go niestety do tego nie zmusisz. Jedni rodzą się z umysłem przywódcy,drudzy ze zdolnościami humanistycznymi a inni zostają ścisłowcami. Natury nie oszukasz