Aktywne Wpisy

Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja

xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
źródło: 1000024663
Pobierz

A mnie nic nie ciekawi. Każda czynność to przymusowy zapychacz czasu. Czasem włączam sobie jakiś film, ale wyłączam go po kilkunastu minutach, bo czuję tylko zirytowanie. Nie potrafię dłużej niczym się zająć. Nawet Świat według Ludwiczka przerwałam po kilku odcinkach ( ͡° ʖ̯ ͡°) Z dawnej przyjemności zostało już tylko wspomnienie.
Czym ciekawym można zająć się w wolnym czasie? Jak przezwyciężyć zirytowanie daną czynnością, które pojawia się po kilku minutach? (╯︵╰,)
#niewiemjaktootagowac #przegryw #p--------------u #anhedonia
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@ketorw: czemu mnie atakujesz? (・へ・) nie znasz mnie i na podstawie jednego wpisu wysnuwasz tak daleko idące wnioski
@TripleSec: śmiechłam z tego :P
@angela09: chodzi Ci o #pyrapozakontrolo? tam się pojawiały raczej głupie wpisy, bardzo przypadkowe, no ale jeśli znowu bym mogła wyprodukować takie głupoty, to zawsze będzie to jakieś zajęcie :P
ja sama nie piszę bajek, ja je przepisuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
chciałabym sama coś wymyślić, ale nie umiem i od jakiegoś czasu nic nowego nie pojawiło się pod tagiem
@PyraPrzeznaczenia: ooooohhhh shiiieeeeeett Ziomuś PRZEPRASZAM pomyliłem Cię z @92Gruszka przez te j----e avatary xD
albo może przez nadużycie alkoholu we wtorek
w każdym razie no offence Dude, wybacz xD