Aktywne Wpisy
artyom07 0
Czemu w Polsce jest pozwolenie na blokowanie Ukraińskich towarów i tranzytu? Gdzie w tym kraju jest policja i służby? SBU ma namiary na blokujących i oni zostaną rozliczeni za to.
Na zdjęciu ziarno wysypane przez Polaków w Ukraińskim Dorohusku. To jest w Ukrainie wielki grzech zrobić coś takiego jak wyrzucić chleb lub zboże.
Na zdjęciu ziarno wysypane przez Polaków w Ukraińskim Dorohusku. To jest w Ukrainie wielki grzech zrobić coś takiego jak wyrzucić chleb lub zboże.
#ukraina
Biden, Macron, Scholz- dawać broń!
Byliście pierwsi do robienia sobie zdjęć z Zelenskim, obiecywania wsparcia, chwalenia są walkę o wolność i demokrację a teraz co? Braki w amunicji, brak dostaw pojazdów, brak części zamiennych.
Biden, Macron, Scholz- dawać broń!
Byliście pierwsi do robienia sobie zdjęć z Zelenskim, obiecywania wsparcia, chwalenia są walkę o wolność i demokrację a teraz co? Braki w amunicji, brak dostaw pojazdów, brak części zamiennych.
A mnie nic nie ciekawi. Każda czynność to przymusowy zapychacz czasu. Czasem włączam sobie jakiś film, ale wyłączam go po kilkunastu minutach, bo czuję tylko zirytowanie. Nie potrafię dłużej niczym się zająć. Nawet Świat według Ludwiczka przerwałam po kilku odcinkach ( ͡° ʖ̯ ͡°) Z dawnej przyjemności zostało już tylko wspomnienie.
Czym ciekawym można zająć się w wolnym czasie? Jak przezwyciężyć zirytowanie daną czynnością, które pojawia się po kilku minutach? (╯︵╰,)
#niewiemjaktootagowac #przegryw ##!$%@? #anhedonia
Tydzień pod namiotem z dala od cywilizacji. Nie chcecie? To się zmuście. Bardzo dużo problemów podobno wynika z "cywilizacyjnego" życia, zegar biologiczny tak bardzo #!$%@?, że po prostu źle całemu ciału. Co można robić? Z jednej strony niewiele, z drugiej, jeśli obie znajdziecie dobre miejsce wszystko. Nie brać komórki, albo ją wyłączyć i NIE WŁĄCZAĆ, nie brać muzyki, nie
Musisz sobie tylko dać pomóc, komuś.
Zapraszam na PW.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tobian: hahaha podryw na psychoterapeute :D. Swoja droga @PyraPrzeznaczenia jak najbardziej moze poradzic sobie sama, a jak juz, to moglaby sie umowic z @azetka na jakas wspolna aktywność. Pozostac w kontakcie i wzajemnie sie motywowac. Na pytanie czemu moglyby chciec siegnac po takie rozwiazanie musza sobie juz odpowiedziec same. Jednakze niezmiennie creepy jest takie "zapraszam na PW". Jezeli jestes jednym na 1000
Komentarz usunięty przez autora
@PyraPrzeznaczenia: ...
Tylko w miedzy czasie wykryto u mnie anemie, ktora leczylam przez ponad 4 lata i dalej mam niskie wyniki, ale juz na granicy normy. No i ogolnie, zdrowie mi zupelnie nie dopisuje.
Ale w ciagu ostatnich paru lat, probowalam grac na gitarze, szyc na maszynie, a nawet bawic sie w decupage i nic mnie nie zajelo na dluzej
oh wait
Komentarz usunięty przez autora