Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +7
#przegryw #warszawa #przegrywpo30tce #p0lka #zwiazki #samotnosc #pieklomezczyzn #blackpill #redpill #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #mokebe
To prawda, w Warszawie dużo widzę par: ona biała, on czarny. Pary: on biały, ona czarna to rzadkość. Zresztą w ogóle murzynek w Warszawie nie widzę dużo, jest ich dużo mniej od murzynów.
Wszedłem na komentarz pod postem informującym o reportażu na temat Polki, która wyszła za Masaja. Widać duży entuzjazm wśród kobiet. Trafił się też taki
To prawda, w Warszawie dużo widzę par: ona biała, on czarny. Pary: on biały, ona czarna to rzadkość. Zresztą w ogóle murzynek w Warszawie nie widzę dużo, jest ich dużo mniej od murzynów.
Wszedłem na komentarz pod postem informującym o reportażu na temat Polki, która wyszła za Masaja. Widać duży entuzjazm wśród kobiet. Trafił się też taki

Neeveermind +31

Chcę pobrać paczkę, wpisuję composer require nazwapaczki i leci, podgrywa się wszystko ale w plikach symfony cisza.
Chcąc dodać wpis do AppKernel dostaje błąd że brakuje plików. W composer.json nie ma pobranego pakietu a po ponownej próbie require/update wywala błąd ze nie ma nic do akutualizacji(tak jakby już ten pakiet był).
Dodam że ok msc temu działało bo już podgrywałem paczki.
Mocno popsułem? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#webdevhelp #symfony2 oraz #webdev
konsola + katalog vendor
composer.json
composer.lock
Ja widzę
incenteev. To jest ta paczka ;)Kasza czysta?