Wpis z mikrobloga

#android #windowsphone
Chciałem kupić windowsaphone ale zrezygnowałem bo brakuje aplikacji i microsoft trochę go przestaje lubić chyba bo nie osiągnęli dużego procentu rynku... Jakby się google nie bało windowsa i robiło apki na niego to wszystko by inaczej wyglądało ale trochę szkoda bo chciałbym windowsa :/
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wypokowy_hazardzista: system lepiej rozwinięty, więcej aplikacji, więcej możliwości modyfikacji, jak sam napisałeś, nawet biblioteka gier ma ciekawsze tytuły i jest ich więcej. Nie widzę sensu kupowania telefonu z Windowsem, chyba tylko jacyś napaleni hipsterzy, żeby się wyróżnić, kupują smartphony z Windowsem. Może posypią się na mnie gromy, ale mam to w dupie, prawda jest taka, że wciąż najlepszym systemem na urządzenia mobilne jest Android.
  • Odpowiedz
@wypokowy_hazardzista: niewidze, żeby ktoś mi się dobierał do Androida, ani tego, ani poprzedniego. Jak zainstalujesz jakiś program do czyszczenia systemu i zarządzania nim, jak Android Assistant, to nie będziesz miał problemów z płynnością. Windows musi jeszcze mocno popracować nad swoim systemem, ja osobiście zaczął bym pracować nad większą bazą aplikacji i dał możliwość wyboru normalnego pulpitu, oprócz niewygodnych, mało intuicyjnych i chaotycznych kafelków [rzecz gustu, mnie w-------ą]

Weźmiesz Androida, będziesz
  • Odpowiedz
@wypokowy_hazardzista: to widać, że w ogóle nie masz pojęcia o Androidzie... Windows 10 może coś zmieni, ale uwierzę, jak zobaczę i jak będzie po gruntownych testach, póki co, zostaję przy znanym Androidzie, na którego nei mogę narzekać.
  • Odpowiedz