@fir3fly: Nie śmiałbym! @Ginden: To by się zgadzało...Cieńko więc przędziecie. Będę musiał zabiegać o rozmowy z szefostwem, bo Ci rekruci Wasi jacyś tacy...
@JestemKaspi: :) Szczerze przyjmuję wyzwanie:) Czy ono ulega dezaktualizajci w przypadku braku szkoły, albo w wyniku upływu czasu? Np. Jakiś zjazd wykopowiczów może utrzymać w mocy to stwierdzenie? :)
@JestemKaspi: Nie no, fajny obrazek. Ale jak ktoś mi rzuca wyzwanie, to traktuję je poważnie. Nie wiem, jak lewaczki, ale ja staram się dotrzymywać słowa i jednocześnie nie rzucam ich na wiatr.
Mam więc rozumieć, że p--------z głupoty dla samego p---------a głupot, czy Twoje deklaracje są wiążące?
@Baron_Al_von_PuciPusia: Ale czemu sie mnie czepiasz? Ja tylko chce byc konsekwentny. Czy popierasz takie rzucanie slow na wiatr bez konsekwencji? Przeciez do kazdej tezy potrzebowales zawsze dowodu. Dlaczego tym razem osmieszasz moja odpowiedz bedaca konsekwencja wyzwania Kaspiego?
@fenis: Bo to wyzwanie było żartem. Kto to bierze na poważnie? Jak napiszę dla żartu, że chce iść z Tobą na gołe klaty to też to potraktujesz poważnie? (͡°͜ʖ͡°)
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Ktoś pomylił sobie subskrypcje jutuba z wypokiem. #spam
@fenis: nie fikaj, bo pójdziesz do kąta.
źródło: comment_7V79ERfKPdsVPTug3K5PdzLds4WxTTQw.jpg
PobierzMam więc rozumieć, że p--------z głupoty dla samego p---------a głupot, czy Twoje deklaracje są wiążące?