Wpis z mikrobloga

@krzyzakp: postawiłem go jako symbol, że wbiłem w końcu na L8 :-) Stał na środku naszej farmy AP, żeby kuł niebieskich w oczy :-)

A czemu nie niebieski? Bo zieloni są lepiej zorganizowani i zdyscyplinowani :-)
@uosiu: Tak podejrzewałem, ale nie sądziłem, że to może mieć aż taki zasięg. Co się stanie, jeśli połączymy tak wielkie trójkąty, czy w środku mogą funkcjonować inne?
@Altar: maksymalny zasięg to 655 kilometrów, potrzeba do tego portali L8 :-)

Od ostatniej zmiany zasad gry można z wierzchołków trójkąta strzelać do portali wewnątrz.

Ale portale wewnątrz nie mogą być ze sobą łączone wewnątrz.
@Altar: największy trójkąt w historii Polski to Kraków - Wrocław - Warszawa. 13 warstw, jedna na drugiej, tylko oparte stopniowo wchodzące w głąb miasta. Pomagałem go zbudować :-)
@uosiu:

Ale portale wewnątrz nie mogą być ze sobą łączone wewnątrz.

Nie bardzo to rozumiem. Nie może być trójkąta w trójkącie, czy taki trójkąt musi jednym narożnikiem wystawać z tego, w którym się znajduje?
@Altar: robisz mały CF. Budujesz duży CF, zawierający ten mały. Jedyne, co możesz zrobić, to z wierzchołków dużego strzelać do wierzchołków małego. Gdzieś były ładne instrukcje do tego :-)
@Altar: niebiescy są w mocnej dominacji w Poznaniu, także szybko na poziom nie wejdziesz jako niebieski. Sugeruję przystąpienie do oświeconych :-)
Cholera, a ja dwa dni temu dołączyłem :( Mogę skasować konto (na razie przeszedłem tylko tutorial i napełniłem pasek energii) i przystąpić do Oświeconych, czy zmarnuję zaproszenie?
@Altar: zmiana teamu trwa koło miesiąca podobno, więc się nihuhu nie opyla, dobrą ekipę macie w Poznaniu, nic tylko korzystać z ogarnięcia chłopaków :)

@uosiu: pff, 8 lvl to każdy głupi ma ;-)
@uosiu: a właśnie, to ze screena to był ten portal na fontannie, co mnie tak mocno zbił po strzale? bo nie pamiętam czy miał ósemkę w sobie :P
@BDJQP: W sumie, to ruch oporu bardziej mi ideologicznie podchodził ;) Nie patrzyłem, jaka jest ekipa, kto prowadzi, itp. Zresztą, w ciągu paru miesięcy i tak pewnie będę walczył za granicą ;)